Silaybooo123 Arkadaşlar sanırım normalde 10 olması beklenirmis en fazla bizim de detaylı ultrason temiz çıkmıştı fakat 28+6 iken sıvının sınırda olduğunu öğrendim. Başına gelip ya da çevresinde herhangi birinde olup duzelen var mı ne olur
Ecekazan11 Silaybooo123 canım bende detaylı ultrasonda iken öğrendim şuan 34 haftaliğim normal doğum düşünüyorum suyu sınırda 7 8 ml suyu var ve bende karın çevresi 2 hafta geride ama.gelisimi var ne yaparsam yapayım suyu düzelmiyor ama sen ne kadar iyi kilo aldıran bebeğe bebek için o kadar iyi sıkma canini
ahsenka Silaybooo123 detaylıda sıkıntı yoktu . 28. Haftada 11 mm sağ taraf ölçüsü . Fetal mr çektirdim. Diğer organlarda kan değerlerimde sıkıntı yoktu. 33de 10 mm ölçüldü . Doğunca belli olur . Büyük ihtimalle bir sıkıntı olmaz dedi perinatoloji . Şuan 37deyim . Herşey Allahtan
Laloo ahsenka merhaba durum nedir sıvı çekildi mi bize de 29. Haftada araknoid kist teşhisi konuldu fetal mr çekildim baskı yapip yapmadigina baktilar zor bir süreç beyin cerrahi gecmez diyo çoğu insanda varmis ama fark edilmiyomus takip gerekiyomus baski yaparss sıkıntı dediler
Silaybooo123 ahsenka büyüdüğü için düşme ihtimali olmuyor muymus ben bilmiyorum kusura bakmayın o yüzden sruyorum
ahsenka Silaybooo123 sorunuzu yanlış anlamışım düşebilir tabii . Bebek düşmesi olarak algıladım pardon
Silaybooo123 AAselinannesi06 10 olması gerekiyormus 9.82 çıktı sonucumuz inşallah düşer bir dahaki kontrole
Silaybooo123 ahsenka Allah göstermesin. Yavrularımızla sınamasın Rabbim bizi inşallah düşer bir dahaki kontrole