Elifdemirakkan Yaa kızlar efeksiyonum vaarr ilaç kullandm ama gecmedi. Bidee enfeksiyon koku yapar mı??
Yagmur9833 Elifdemirakkan bendede var gecmiyor malesef artmamasina dikkat etmek gerek fitil ve progestan kullaniyorum koku yapar bide yesil veya kahverengi akinti geliyor bende agrida yapiyor
bebekteyaparimkariyerde Elifdemirakkan çok su iç elinden hiç düşürme çok önemli su.su eksikliğinde enfeksiyon oluyor
E23ww Elifdemirakkan valla canim kziim 6a ylik dogurana kadar ilac kullandim gecmedi simdi tekrar hamileyim yine var benim kronikmis heralde idrar torbam asagidaymis bilmiyorum.bendr napcam
Melissssa Elifdemirakkan beyaz akıntı bazen mantar da olabiliyor ve çok kötü kokuyor bende var o yüzden biliyorum enfeksiyon sanıyordum hep ama çok yanmam vardı ve koku oluyordu doktor muayene etti alttan mantar çıktı maalesef
Elifdemirakkan Yagmur9833 ilk zamnlar mantarm vardı doktor fitil vermşti ama şu an yok idrar yolu enfeksiyonu varr
aylaacetin Yagmur9833 progestanı fitile bağlı olarak mı verdi. Bendede yeşil akıntı var doktor 3 aya kadar fitil vermiyorum düşük yapabilir diye dedi toz ilaçtan verdi oda bi işe yaramadı korkuyorum bebeğe bişe olcak diye
Irmakdkm Elifdemirakkan benimde akıntımda sıkıntınyok ama idrarla lökosit çıktı antibiyotik kullandım yinede sabah sarı çıkıyo idrarım sonra normale dönüyo
Elifdemirakkan Yagmur9833 kokusu da varmı? Benm eşim çok şikayetcii. Hergün banyo yapmaktaan usandmm..
bebekteyaparimkariyerde Elifdemirakkan bak bugün dene üç litreye yakın su tüket ağrıların yarına nerdeyse geçmiş olacak.ben ne zaman az tüketsem hemen akıntımın rengi değişir mesela.olması gereken beyaz akıntı sarıya döner.
Elifdemirakkan bebekteyaparimkariyerde akıntımın rengi zaten beyaz canm israr yolunda enfeksiyon varr
marven Elifdemirakkan benmde oyleydi kasinti yanma da vardi fitil ilac hic biri kesmedi en son gittigim doktor tek kullanimlik gece yatarken icmek icin bi toz yazdi sabahina akintim bile kalmamisti
Heycanligebe Elifdemirakkan bendede çıktı 😔😔😔 doktor aksef verdi sabah akşam anam sağlıkla doğursaydık valla hergün bişe çıkıo bıktım artık bebeğe bişe olacak die ödüm kopuyor 😔😔😔 Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah