Liebeeisst Eceninanne lotus normale 8bin sezeryana 13bin demişti. Eğer eğitim birsenliyseniz normal 6800e düşüyor sezeryan 11.800e düşüyormuş
Kutsal_koc teachervera 13 veya 14 idi bizim sendika indirimi vardı eşimin 11 e yaptı en son diye biliyorum
Deletedmom_789 teachervera Doktordan doktora değişebilir dicemde normal doğumu 12 ye yapmıyorlar artık sezeryanı düşünemiyorum 🤷🏼♀️
Deletedmom_789 teachervera Bülent sezgin 😂 artık bu fiyatlar normal iki ay önce görümcem niw miydi liv miydi orda 20 ye oldu 😅
Deletedmom_789 Eceninanne Aynen hatta bu sefer gittiğimde zamlardan etkilenmemek için doktoruma sabitleme yapıyormu diye sorucam
teachervera Deletedmom_789 Cuma arkadaş oldu lotus da Ahmet Hoca da 13 ya da 14 dü 11 e oldum dedi sendika indirimi ile. Bizim özel sağlık sigortası olduğu için ben hiç sormadım
Gezgin_anne12 Deletedmom_789 merhaba doktorumuz aynı 🫠 sezeryan ücretini sordunuz mu tekrar ne kadar mış
Kutsal_koc teachervera ben sormadım bir hasta önce 19 felan demişti ama sonra biz ameliyata girecegimiz zaman sordu eşim öyle denildi. o fiyat söyleyenler genelde dışarıda özel kliniği olan doktorlar.
Eceninanne Rbiabs zannetmiyorum. Normal dogum ucretsız mı yanı oylemı duydunuz. Arayıp sorsaydınız hastaneyı. Hıc sanmam ama oyle olacağını. Urfanın en pahalı hastanesi bu ucretszı yapmaz bence
meryeemucr Rbiabs teachervera Eceninanne Deletedmom_789 Rbiabs Pnarozcan Hanımlar elhamdülillah Metrolife da cuma günü normal doğum yaptım. Normal doğum ücreti 20 bindi, odada 1 gece kalma ücretiyle beraber yaklaşık 21200 falan ödedik. Sezaryen ise 25 falan galiba eşim sormuş da, öyle dedi. İlk normal doğum değil de ikinci normal doğum ücretsiz olmalı 🤷♀️
Eceninanne meryeemucr masallah. Sağlıkla hayırla büyütmek nasip olsun. Gözünüz aydın. Darısı basımıza.