Semihaaaaaaaaaaa İyi günler kızlar, hamile kaldığmdan beri saçlarım uç kısımlarından kopuyo. Kopa kopa saçlarım kısaldı iyice başına gelen varmı
ttazeannee Semihaaaaaaaaaaa Demir eksikliği vitaminsizlikten oluyor benimde ilk başlarda öyleydi saçlarım süpürge gibi olmuştu kremler yağlar sürüyordum hala cansızdı ilaçlarınızı düzenli kullanın sağlıklı beslenin düzene giriyor sonra.
biryildiz42 Semihaaaaaaaaaaa ben doğum yaptım kızım 6 buçuk aylık avuç avuç saçlarım dökülmeye kopmaya devam ediyor. Vücutta hormonlar değişiyor doğumdan sonra ve doğumdan önce vücut kendini toparlayana kadar devam ediyor bu süreç tabi büyüklerimiz bebek annenin yüzüne gülünce saç dökülür derler ne kadar doğru tartışılır 😂 Normal de hamilelik zamanın da östrojen hormonu artar ve bu saçı uzatır daha sağlıklı bir hale getirir siz yine de bir doktor ile görüşün belki vücudunuzda vitamin eksikliği olabilir geçmiş olsun ❤️
Booksandcats Ben de aynı sorunu yaşadım uçları bir süre sonra düğüm oldu açılmıyordu bile geçen hafta gittim kestirdim anca öyle düzeldi şimdi de saçlarım çok sağlıklı anlamadım 🤷♀️