Akdere_44 Hanımlar 10+1 haftadayim dün geceden beri döl kasığımda ufak ufak ağrılar oluyor ilk haftalarda yerleşme ağrısı olmuştu ama bu haftalarda normal mi? Bu arada 4 yaşında bı oglum var 3 tane de düşüğüm var
Burcu-2634 Akdere_44 tabi ki önceliğin doktoruna sormak olsun ama gün içinde çok hareketli olmak da ağrı yapıyor bir de bebek artık büyümeye başlıyor haliyle karın kasları geriliyor buda ağrı yapabiliyor. Gene de yanlış bilgi vermek istemem doktorunuza sorma imkanınız varsa bi sorun derim
Akdere_44 Burcu-2634 yani dogru söylüyorsunuz kötü düşünmemek lazım. Araştırma Hastanesi’ne gittigim için belirli bı doktor yok şimdilik. 2 gün sonra kontrol var ona giderim inşallah
Burcu-2634 Akdere_44 stres yapmamaya çalışın en önemli sıkıntı kanama diyor herkes kanama olmadığı sürece diğer ağrıları normal kabul ediyor doktorlar da
Booksandcats Hafta gibi ağlayarak uyanmıştım belimde çok şiddetli bir ağrı vardı önceden düşük de yaptığım için aynı ağrı kesin bu da düşecek diye sabaha kadar ağladım 😔 sonra doktora randevu bulup gittim eşim de uyanmamıştı çok erken bir saatti yaklaşık 1 saat araba kullandım hastaneye varmak için o ağrıyla doktorum rahmin büyüyor normal dedi bebeğin iyi olmasına çok sevinmiştim bir yandan da ağrıya normal dedi geçmesini bekleyeceksin mecburen yapabileceğimiz bir şey yok dedi hevesim kırıldı🫠 2 hafta kadar da sürdü şimdi çok nadiren ağrım oluyor inşallah sizin de hamileliğiniz sağlıklı bir şekilde devam eder 🫶