Alminaa1 Merhaba kızlar gebelik testim yoktu pazartesi kan vercem adete 4 gün kala ovulasyon bu şekil çıktı bu şekil çıkıp gebelik öğrenen varmı normalde koyu çıkanları okudum da
Yeniyeniden Alminaa1 biri artık ovilasyon kullanılan kişilere öğretsene iyi olur zaten 2 cizgib çıkıyor diye
sutlukahve_ Umut vermek istemem bunlar yaniltiyor maalesef pik olması lazım diyorlar ama ben adet olmam gereken günde yapmıştım buna benzer çıkmıştı demekki yokmuş diye düşündüm gecikmenin 8-9.gunu pozitif görmüştüm inşallah seninki de öyledir 🌸
4147 Kızlar gecikmemin ikinci günü ovülasyon testim yorumlar mısınız? (bu ay antibiyotik kullandım belki diyorum yumurtlama geç olmuştur)
Meral0147 4147 yarın bence test yapmalısın haberdar et bizi ya da sıkışıksan Genede test yapabilirsin sabahı beklemezsen
HESA20 4147 ben böyle öğrendim ovulasyon testi böyle çıktı hemen ardına gebelik testi yaptım anında pozitif cıktı inşallah sende hamilesindir🤲🥰
sutlukahve_ 4147 her ikisi de olabilir ama gecikme olup pik olunca pozitif gören çok kişi gördüm burda bence test yap inşallah vardır 🌸
4147 Meral0147 sutlukahve_ Kızlar sabah gebelik yaptım çıkmadı bir şey, sonra ben de işe gittim. Az önce bi ovülasyon yapayım dedim dünden de daha da koyu çıktı hatta ilk T çizgisi oluştu. Gebelik ne alemde diye ona baktım hayalet incecik bi çizgi görünüyo. Bugün 34. Gün ya şuan yumurtlama oluyor ya da hamileyim 😂😂
sutlukahve_ 4147 hayalet çizgi çıktıysa vardır canım benim de öyle çıkmıştı yarın erken gebelik yap daha net çıkar hayırlı olsun