Nergislyssa 28 haziranda sezeryan doğum yaptım dikişlerim de ağrı ve sızı var tabiki haliyle doktor krem felan vermedi ama bugün biraz kanamıştı resmini ekliyorum normal mi yaşayan var mı bu durumu ?
yigitmom_ Nergislyssa Canım dikiş yerinin kanaması, akıntı gelmesi normal değil. Doktora gitmen gerekiyor. Burada birçok postta dikisinde kanama yaşayan vardı ama enfeksiyon çıkmamıştı inşallah seninde önemli birseyin yoktur 🙂
Aybukeb Nergislyssa iki kere sezeryan oldum farklı doktor ve hastanelerde hiç kanama başıma gelmedi bence hemen gösterin
esmasadee Nergislyssa 2 sezeryan geçerdim hiç krem felan kullanmadım kanama vs olmadı kesinlikle doktora acil bir şekilde görünmelisin bence umarım önemli birşey değildir 🙏🏼
Sabikhadji Nergislyssa ben 3yıl once oldum bana doktor hıc bır wey yapmıycaksın hıc bır wey surmuyceksın dedı wukur bırweyler olmadı
Ummuhanyeslova Nergislyssa kanama normal değil bir gösterin derim sezeryan oldum kanamam olmadı baticon kullandınızmı
Nergislyssa Gösterdim kızlar olabilir dedi zaten buram buram değil , kanımda hafif enfeksiyon çıktı sadece ona da antibiyotiğe devam edip çarşamba tekrar gideceğim
ZeynepDuru17 Normal bişi bendede olmuştu birazcık batikon dedi normal hafif gelebilir demişti geçti kurudu gitti
tubaysima Nasıl hissediyorsunuz kendinizi herkesin bünyesi farklıdır tabi de yine de sormak istedim dikiş yeriniz çok acıyor mu mesela tuvalete kendiniz gidip gelebiliyor musunuz benim hiç planda yokken şu an sezeryan gözüküyor o yüzden biraz bilgisizim
Nergislyssa tubaysima dikiş yerim az acıyor hemen geçmesini bekleyemezsiniz zaten saçma olur 7 kat kesiyorlar çünkü , şuan daha iyiyim bebişim iyi ya o bana yeter
umay_merve07 Ozlemtoy Ben o kadar korkak biriyim ki dünyada tekim heralde spinal asla olamam dedim ve oldum ayyy ben böyle agrısız sızısız birşey görmedim sondayı uyuştuktsn sonra taktılar çıkardılar asla birşey hissetmiyorsun bidaha doğsam direk spinal oh mis