Tugca edbyt Evomere aldım bende yeni cikmis silmeye ihtiyac duymadan direk bebekle temasa gecebiliyormussunuz ama kullanan biri varmı daha oncesi memnun mu hic bilmiyorum. Bebek geldikten sonra gorecegiz 😁
Mervemert Krem olarak Hindistan cevizi yağı kullanıyorum ama gümüş kapak aldım onda krem kullanmaya gerek Yok deniliyor bekliyoruz artık Doğumdan sonra ne olacak
Medusa Bana la lansinoh önerdiler Doğumdan 1 hafta kadar önce göğse sürüyormuşsun günlük. Hiç yara olmadı dedi kullanan kişi, ilk bebeğinde çok kötü olmuş oysa.
edbyt Lansinoh u çok duydum ben de.Ama bilemiyorum ki.Silmeden kullanılanlar varmış asıl onlardan almak lazımmış.philips aventi bi de lieracı övenler var.silverette gümüş kapaklar da var tabi ama o kadar paraya değer mi işe yarar mı 🤷♀️
__aRzUu__ Geçen doktora sordum fito yazdı hatta benim şimdiden çatlamaya başlamıştı ucunda pütür pütür et parçaları sanki sızlıyordu birkaç gündür kullanıyorm o parçalar düştü ucu pürüzsüz oldu inş Doğumda da işe yarar ve diğer kremler gibi değil devlet karşılıyor
edbyt __aRzUu__ aaa bu markayı ilk defa duydum.Süper😇İşte gereksiz yere bir şey almak istemiyorum o yüzden.gümüş göğüs kapaklarını da çok öven var aslında
__aRzUu__ edbyt bence dene bi başta memnun kalırsn kalmazsan alırsın inanki kremiymiş kalkanıymış herşeyi almaya benim gücüm yetmiyo hatta doktorum da dedi onlardan daha etkili diye hatta bebek olunca pişik kremi olarak da kullanırsn dedi.))