Buse344161 Kullanamıyorum resmen uygulamayı ya bukadar reklam verilirmi allah aşkına. Şikayet falan edilmiyormu nereye edebiliriz nasıl olur. Düzeltilsin artık sonunda çıldırıp silicem uygulamayı😀 bi yazı yazıyorum habire reklam çıkıyor bırakmıyorki yazayım
1_Pandackk Buse344161 Merhaba annemiz ücretsiz kullanılan her uygulamada reklamlar maalesef ki mevcut. Eğer arka arkaya reklam çıkıyorsa bu bir ekran hatasıdır. Ama 10-15-20 dk aralıklarla çıkıyor ise normal bir izlenim sağlıyorsunuz demektir. Reklam çıktıktan sonra uygulamadan çıkarsanız ya da arka plana atar geri uygulamaya devam ederseniz baştan reklam almaya devam edersiniz. Ama çıkan reklamı kapatır öyle devam ederseniz foruma arka arkaya reklam gelmeyecektir. Ayrıca uygulama içerisinde ki reklamları bizler seçemiyoruz. Otomatik olarak oynatılıyor. Bizlerde sizler gibi reklam görüntülüyoruz. İyi forumlar 💜
gayesblog Buse344161 ay bu konu benimde canımı sıkıyor. İlk uygulamayı yüklediğimde yoktu. Son 2 aydır özellikle karşılaşıyorum. Sürekli izlemek zorunda mıyım anlamadım. Bende bazen 5 dk da 1 çıkıyor yani. Çok sinir bozucu YouTube mu burası ? Premium paket var mı alalım ?
Buse344161 1_Pandackk teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için🌸 ama ben reklamı izliyorum kapatıyorum ama 10 dkka sonra tekrar çıkıyor yada temelli kapatıp yeniden girmek zorunda kalıyorum ozaman reklamı izlememiş oluyorum ama yazıcağım şeyi unutuyorum yada neyi okuyordum kaçırıyorum busefer de. 10 dakikada bir reklam olması sinir bozucu bazen bence daha kısa süredede reklam geliyor gibime geliyor ücretsiz uygulamalarda reklam var ama bukadar sık aralıklarla olması normal değil. Bunaltıcı oluyor. Halbuki uygulama çok güzel annelerle iletişim halinde olmak falan umarım buna bir çözüm gelir 🙏 sevgiler 🌸
1_Pandackk Buse344161 Reklam çıktıktan sonra uygulamadan çıkarsanız ya da arka plana atar geri uygulamaya devam ederseniz baştan reklam almaya devam edersiniz bizde sizler gibi reklam görüyoruz 💜bu yüzden reklam bitmesini bekleyin bittikten sonra tekrar deneyin güzel annemiz 💜🌸