filizz06 Merhabalar Erzincan da iyi bir kadın doğum doktoru hangisi acaba yardımcı olabilirim misiniz 🙏👼
Selinmoon filizz06 merhaba 😃 ben Özel neon hastanesine gidiyorum doktorum Özgür Doğan ve memnunum. Hastanede bulunma Diğer doktorlar da öyle hepsi çok başaralı .
Busus filizz06 sevil kiremitli şiddetle öneririm istediğiniz her şeyi sorabilirsin 37 haftalik hamileyim iyi ki ona gidiyorum keşke en baştan gitseydim
filizz06 Tunay hocaya gittim iyi hoca ama tam verim alamadım gibi şimdi rahim filmi çekinmem gerekiyor ama hangisine gitsem bilemedim 🤷 teşekkürler bu arada cevap verdiğiniz için 🥰
Selinmoon filizz06 evet bazen en iyi doktor da olsa dahi ısınmak çok önemli :) inanın bilmiyorum benim doktorum Özgür bey karar sizin
filizz06 Busus teşekkürler çoğunluk Sevil hoca ve Özgür hoca diyor ikisinden birine gidebilirim artk 🥰
Ilkalp1 Busus Busus merhabalar. Bebeğinizi sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız inşaallah. Doğumu da sevil hanimda mı düşünüyorsunuz.
Busus filizz06 rica ederim 10 gün ücretsiz muayene hakkınız da var sevil hoca hemen gün veriyo özgür doğana gittiğimde gün vermiyordu ilaç takibi de yapmıyordu 37+4 haftaligim Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 💕
filizz06 Aminnn 😇 benim şuanlık yok bebişim onun için gidiyorum inşallah bir gün banada nasip olur 🥰👼