BeyzaGrcn Echanim ben ilk tekmesini anlamamistim😂 bagirsak hareketi diye dusundum halbuki ki dışarıdan bile hissediliyor 3.gun anladim benimki de hep yan yattığımda tekmeliyordu 2 gündür otururken de vurmaya başladı sağlıkla dogsunlar inşallah 🤲
FyA Echanim evet o ilk zamanlar harika sonrası daha harikaa iletleyen zmanlarda öle bi tekmeliyoki tekme yumruk havada uçusuyor 😍😍😍
Echanim Gly-95 17+3 🥰 ara ara böyle kalp atışı oluyor gibi hissediyordum ama demin tekmeyi bariz hissetim
Echanim Zmom ayy sorma ya gözlerim doldu çok duyulandim zaten heran ağlamaklıym bide 2. Gebeliğim ilki gibi heyacan ve güzel 🥹🥰
Gly-95 Echanim evet bende 17+4 oldum ama hala hiç bir şey hissetmiyorum ilk gebeliğim ben mi malım 😀😀
Kubradagdevren Gly-95 ay o nasıl söz öyle canım ben 22. Haftada hissetmiştim ilk tekmesini biraz daha erken sizin haftanız
Echanim Gly-95 ilk gebeligimde ben 20. Haftalarda hissetmiştim seninde belki öyledir öyle düşünme canım 🥹benim 2. Gebelik ondn herhalde
Gly-95 Kubradagdevren kendime takılmayı seviyorum diyelim 😀rabbim sizinde sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 😘 cinsiyetiniz belli mi ben öğrenemedim detaylı ultrasyonda söyleyeceklermiş
Kubradagdevren Gly-95 sağol canım benim cümlemizin inşallah 🤲🏻 benim kızım olucak ben 36. Haftayı bitirmek üzereyim doğurdum doğuracam yani 😂
Gly-95 Echanim evet doğru söylüyorsunuz ikinci gebelikten erken hissetmişsiniz artık darısı da bana 🤗
BeyzaGrcn Gly-95 kiz olunca daha erken hissediliyomus diye duymuştum benim ki çok erken belli etti 13.haftada başladım hissetmeye 😂
Echanim BeyzaGrcn benim ikinci gebelik olduğu için anlayabiliyorum bariz tekmeydi hani güçlü bir şekilde olmasada tekmeydi elimi koydum attı bı iki kere sen kaç haftalıksn 😊
Echanim BeyzaGrcn benim ilk hamileliğimde 20. Haftalarda hissettim kızım oldu bu 2. Gebeliğim oğlum olucak Allah’ın izniyle,😊
BeyzaGrcn Echanim benim ilk ama 13.haftada hafif kipirdamalarini hissettim 19.haftada tekme atmaya başladı 20 haftalik suan
BeyzaGrcn Echanim 13.haftada hissettim diye kimisi inanmamisti kimiside kiz erken belli eder doğru hissetmissindir dedi kişiden kişiye degisiyo tabi ki cinsiyetle alakası yok demek ki😂😂