06Canan umrumdadegil 4.ayında dik oturtmadan destekli oturtmaya başladım 6.ayında tamamen oturdu kendi 4 yaşı geçti papatyam
Nurdoga umrumdadegil canım destekli bir şekilde oturta bilirsin benim ilk oğlum da ben öyle yapmıştım hatta dört aylıkken ek gıdaya baslamstim çünkü mama yiyiyordu die yavaş yavaş geçmiştim yüz ustude arada birakabilirsin hatta benim eşim 😂 ilk nezam otrmustu biliyor musun kizmistik biz ona 40 çıktı kurbanını kestik dagttigimiz zaman ona biraktm etleri ayarladım dagtmak için oda almış fotoğraf çekçek die oturtmustu 😂 ama okadar çok kızdım ki ama heranki bisy olmadı geçti yani o günler şimdi ikinciye hamileyim daha raht bir şekilde bakabilirim die dusunuyorm dene saglik ocağındaki hemşirelere sor en fazla onlar daha iyi biliyor hatta liste veriyor bunları bunları yapabilirsin die
umrumdadegil Gizem9688 pek sevmiyor yüz üstü durmayı zorla durdurmaya çalışıyorum hep ağlıyor nasıl sevdireceğim bunu
Gizem9688 umrumdadegil farklı pozisyonlarda deneyebilirsiniz. Kucaginizda, dizinizin uzerinde, salıncakta, pilates topu üstünde… yavas yavas zamanı artirip zemini degistirmek ise yarayacaktir. Her firsatta yüzüstü, her yerde yüzüstü su an.
xhbgns umrumdadegil Yatınca ağlıyor oturtunca da dik olmak istiyor öyle hafif de değil oturttuğumuz gibi gülmeye başlıyo 😂 diyorum utanmasa kalkıp kendi oturacak 😂 Benimki hep kuduruktu hala kuduruk teyzesi 😢
MorKelebek54 umrumdadegil kullanci adi ayniudi kuzum ama cok aktif degil esidien burda cok aktifdi ya simdu degil en azindan orda bi iki kere gorduk ysni
06Canan umrumdadegil benim kızım kemik olarak iri bebekti kafasını 6.aydan önce tutmuştu şuan 4 yaşı geçti ama dün gibi aklımda 😊
Esmeh umrumdadegil ben oğlumu ne kadar oturtmaya çalışsamda oturamıyordu desteksiz düşüyordu Sonra kendisi 9 10 aylıkken tam hatirlamiyorum oturmaya başladı Yani onlar kendilerini ne zamn hazir hissederse o zamn yapıyorlar canım Ama 5 aylıktan itibaren oturtabilirsin
drn5410 umrumdadegil bende 4ten sonra destekli oturttu kucağımda hep diye hatırlıyorum ama çocuğa bağlı bence benimki yatmak istemiyordu artık kalkiyordu kendisi hep 2.de ne yaparım bilmiyorum göreceğiz 😅