Damlaaaaa35 Kızlar ikinci gebeliği olan var mıdır kaçıncı haftada bebek hareketlerini hissetmeye başladınız
Abbasova_gunay Damlaaaaa35 benim ilk gebeliğim 18+5 surekli kafasi sol kasik tarafimda normalmi bu? 🫶🏻🩵
-ilknur-12 Gebelik inanırmısın bilmem ama 20. Haftada hissettim . İlk gebeliğimde 16. Haftada başlamıştım hissetmeye. Haftta çocuğun bişeyimi var diye dr gidiyordum maşallah karnımda kıpır kıpır ama hissetmiyordum 🤷🏼♀️😅
Eylulperisi -ilknur-12 ya benımde ikinci gebelik 19 haftadayım hissetmiyorum genelde ikinci gebelikte erken hissediliyormuş ya o yüzden tedirginim
Damlaaaaa35 -ilknur-12 bende ilkini 16larda falan hissettim bunda 18 olucam hala tık yok çok tedirgin oluyorum
Damlaaaaa35 Eylulperisi aynen bende öyle duymuştum ikinci erken hissediliyor diye ama çok geç kaldı gibi😂
Nisa-72 Benim de ikinci gebeliğim 20. Haftadayim , 2-3 gündür hissetmeye başladım . Bana da şimdiye kadar hissetmen lazım diyordu etraf . Biraz korktum çok şükür hissetmeye başladım az aZ. Sizde hissedersiniz sabırlı olun lütfen :)
Mihrican_22 Damlaaaaa35 ilk gebeligimde neredeyse hiç hissetmedik eşimle ikincide 16. Haftada çok hafif hissettim 17-18 de net di ve eşimde hissediyordu şuan 36+4 bebek oynayınca eşim bağırıyor şok oluyo ilk çocukta hiç birini yasamamistik kilolu hamile kaldım gobegimde yağ oranı fazlaydı ama yinede erkenden hissettik