Nurci Betuulll1 ah benimde oğlum çok istedi kardeşinin adı deniz olsun diye bizde deniz aren karar verdik bakalım
1anne3bebe Betuulll1 oğlumun adı Aren Deniz ❤️ çok seviyorum çok beğeniyorum. Hiç eskimeyen her dönemin gözde isimlerinden ve içini ısıtıyor insanın seslenirken 🥹
Freefam Betuulll1 ben de deniz ismini cok seviyorum yegenim adi deniz okulda arkadaslari denize girelim falan diye dalga geciyorlarmis cocuklar cok acimasiz olabiliyor😕
uzman_1annemy Eşim kamp ve deniz delisi ve duyar duymaz Deniz ismini koyalım dedi ama ben tek Deniz olsun istemiyorum isim güzel ama nedense ben çift isimli olsun istiyorum Deniz tek başına olunca sanki kızlara daha bir yakışıyor gibime geliyor. 🤭
senaall Ben de çok beğeniyorum ama unisex olduğu için ilerde akran zorbalığına maruz kalır mı bilemedim
1anne3bebe Betuulll1 Aren ismi çöldeki en parlak kum,parlaklık anlamına geliyor. Evet seslenirken ikisini kullanıyoruz.
Firstpreg Freefam Evet ve işin garip tarafı her isimle dalga geçebiliyorlar. Benim adım Melike, ilkokulda Meleke ya da Melaike derlerdi, ortaokul ve lise dönemimde ise Meloş, Meli vs kısaltmalarla seslendiler.
Meliss00 Betuulll1 Ben ilk hamile kaldığım zamanlarda rüyamda bir erkek bebek kucağıma vermişlerdi bu senin oğlun deniz demişti aklımda hiç olmayan bir isimdi sonra cinsiyetini öğrendik oğlum olacak ismine deniz olarak karar verdik yani sadece rüyayla alakalı değil tabiki deniz ismi bence çok güzel ve unisex bir isim bence erkegede koyulabilir içinden deniz geliyorsa dışarıyı dinleme derim sen bebiş için en iyisine karar verirsin 😊