Aryam-00 Kızlar ben adetime 6 gün kala test yaptım çift çizgi çıktı bı kaç kez tekrarladım farklı marka testlerle sonuç pozitif ama kan testinde düşük çıktı beta HCG sonrasında adet oldum 3 gün sürdü ve bitti kafam çok karışık fikri olan varmı
Bahar2210 Aryam-00 tekrar kan vrrmenşz lazım üstüne görmüşte olabilirsiniz kimyasal gebelilte yaşamış olabilirsiniz kan vermeden bilemessiniz
myavocado Aryam-00 hamile değilsiniz gibi gözüküyor hem kan testi negatif çıkmış hem de adet görmüşsünüz.
myangelson Aryam-00 en doğru sonuç kan tahlilidir orada negatif çıktıysa hamilelik yoktur testlerde gördüğünüz çizgiler bekleyince mi oluştu ?
Minupa--03 Aryam-00 beta çok düşük olduğunda doktorlar umitlendirmek istemiyor oğlumda kan verdim düşük çıktı hamile değilsin dedi iki üç hafta sonra sağlık ocağına kan verdim hamile olduğumu öğrendim
Ebrusisli Aryam-00 bendede aynı şey olmuştu canım hatta ben kendimde farklılık hissettim o yüzden idrar testi yaptım negatif çıktı sonra kan verdim negatif çıktı sonra adet oldum 2-3 gün az az oldu sonra bendeki bulantı halsizlik geçmedi tekrar gittim 2 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim yerleşme kanaması olabilir üstüne görmüş olabilirsin o yüzden bekle kendini çok dinleme ama insan psikolojik olarak bu sefer kötü hissediyor
myangelson Aryam-00 o zaman çünkü beklemiş testleri dikkate almayın diyorlar. Kutunun üzerinde yazan sure olur bazısı 10 dk bazısı 20 dk sonra çıkan çizgiyi dikkate almayın diyor. İlk 10 dk içinde çıkan çizgi varsa pozitif deniyor. Öteki kuruma çizgisi oluyor
Aryam-00 Teşekkürler kızlar yarın tekrardan gidip kan tahlili vericem bakalım hayırlısı olsun inşallah
Aryam-00 Başta silik çizgi çıktı biraz beklyince oda kırmızı oldu yani diğer testlerimde hepsi silik çizgi vardı