senatss Bu kadar net kuruma çizgisi olur mu BAT 4 haziran BEBETİME markası bu markayı kullanan var mı ??
Sel-sel senatss bebetime markasının erken gebelik testini yapmıştım ama çok erkendi bende çıkmadı canım testin güvenirliliği açısından şüphelerim var o yüzden prodoctor markalı erken gebelik testiyle tekrar edebilirsin
minnosbirkiz senatss suyun altına tutun, çizgi gidiyorsa kuruma çizgisidir, duruyorsa gebelik var demektir, ben öyle yapmıştım ☺️
myavocado senatss bu test bozuk sanki ya tekrarlayın bence, kontrol çizgisi de bir garip olması gereken yerde değil gibi geldi bana.
senatss 145356- hayır maalesef 1 tane vardı dün yaptım bunu da kimse bilmesin ben netleştirmeden diye de alamadım pazartesi günü tekrarlayacam
senatss myavocado pazartesi günü tekrar deneyeceğim ama internetten baktığım teslerin de çıktığı çizgiler aynı yerde
myavocado senatss belki benim alışık olduklarımdan farklı diye garip geldi bana olabilir, bu markayı hiç duymadım
Lila2455 Testin içindeki şey kaymış bence ondan yeri değişik gözüküyor söküp bakarsanız anlaşılır bu arada pozitif hayırlı olsun