Zeyneptekin1 Çatlatma iğnesi bugün 12. günü yarın 13. gün ve benim belimde Kasıklarımda özellikle çok batma var belimde ağrı var az önce lavaboya girdim peçete koymuştum ve kahverengi azıcık leke geldiğini gördüm neyden olabilir kızlar
6hilal_akin1 Zeyneptekin1 bende hamileliğimi kahverengi lekelenmeyle öğrendim ama peçeteye gelmişti azıcık elinizde erken gebelik testi varsa bence yapın.İnşAllah gebesinizdir
Zeyneptekin1 Asyarslan60 henüz Göğüslerimde çok ağrı yok bastırınca hafif alttan vuran bir ağrı var ve kasığımda bir anda iğne batıyor sanki beni yerimde durduruyor öylece kalakalıyorum bir de iki gün önce göbeğimin iç tarafı çok kasindi tam göbek izi çok tuhaf ilk defa böyle bir şey başıma geldi bu neyden olur kızlar
Asyarslan60 Zeyneptekin1 doktorum 14. Gün yap demişti Genelde adetiniz sökülürken kahverengi leke gelir mi
Asyarslan60 Zeyneptekin1 yumurtanız sağlıklı şekilde çatladıysa iğneden 14,17 gün için de regl olmak beklenir Eğer akıntı devam etmezse test yapın,inşallah vardır 🙏
Zeyneptekin1 Asyarslan60 14. Gün test yap dedi ama adetle ilgili bir şey söylemedi adet olursan gel dedi
Zeyneptekin1 6hilal_akin1 evet benimde peöeteye çok az geldi eşime aldırıcam testi yapınca atarım buraya inşallah yine dünyam başıma yıkılmaz 🥺