cennetkokulum_ İnci halilzade doktora giden var mı? Yakın tarih olduğu için ona aldım ama memnuniyet vs nasıl bilmiyorum bilgi verirseniz sevinirim
Gaye1402_ cennetkokulum_ sakın gitmeyin başka birini bulun etlikten geçti Bilkent’e hiç güler yüzlü biri değil hastalarına köpek gibi davranıyor
ZeynepDuru17 cennetkokulum_ hiç bir bilgim yok ama hastane olarak iyi bir yer umarım fikri olan vardır
Motherhoodie cennetkokulum_ ben ona randevu almıştım ama asistan vardı ama asistanlar da iyi bence 20 gün sonraya doğum olacak şimdiye kadar hiç kötü muamaleyle karşılaşmadım
00pamuk00 Bilkentte bi çok dra gittim simdi Necati Hançerlioğullarına takipliyim memnunum ama çok yogun bir dr ve randevu cok gec bulunuyor. İçinde onerebileceklerim Ömer hamid yumuşak, feyza senocak memec bi kac kisiden de duymustum memnun kaldıklarını amaben bir defa falam görüştüm kendileriyle o yüzden tam da emin değilim.
gmzaduman 00pamuk00 00pamuk00 Feyza çok ters davrandı bana iş yüzünden randevuya 6 dk geciktim istesem almam vs birsürü şey söyledi evet anlıyorum ama neticede hamileyim işten zar zor geldim. Üstelik muayene 2 dk sürmedi bile öylece gönderdi birde ilk kontrolümdü çıktıktan sonra ağladım. Sonrasında hep Necati hocaya gittim ama randevu çok zor denk geliyor
Drfatma İnci abla çok iyi bir insandır, ama inci abla adına randevu alınıyor ama her zaman uzmanlar bakmıyor asistan doktorlar oluyor, kötü tecrübe yaşayanlar belki öyle bir asistana denk gelmiştir. Kendim de doktorum inci ablaya gittim çok iyidir