Mutlukoala Arkadaşlar 26 haftadayım. İdrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum sanırım. İdrar yaparken batma yanma var. 12 haftalıkken antibiyotik kullanmıştım şimdi tekrar kullanmak istemiyorum. Aynı durumu yaşayan oldu mu? İki kere antibiyotik kullanan var mı?
Yasminnnnn Mutlukoala Mutlaka doktora görün ve varsa kullan bende 27 haftalık hamileyim ve var mecburen kullaniyorum iki defa falan tozda kullandım çünkü Enfeksyon çok riskli
Handevich Mutlukoala ben 31 haftalığım hamileliğimi öğrendim öğreneli bu döngünün içindeyim ilaç içiyorum geçiyor yine tekrarlıyor yine ilaç içiyorum yine geçiyor yine içiyorum 😅 yapacak bir şey yok enfeksiyon ilaçtan daha zararlı çünkü mecbur katlanacağız
Gzmmgzmm Mutlukoala bana nioli yağı al çamaşırına damlat diyen herkesten Allah razı olsun. Ben öğrendiğim günden beri hiç kesmedim her çamaşırımda yapıyorum ve aşıdı rahatladım lütfen al ve kullan kesınlıkle. İdrar yolu enfeksiyonh ne ki aşırı derecede mantar oluyordum resmen kurtuldum. Rüzgarlar esiyor adeta :))) ve lütfen bol su içç
Sudeakay Ben ilk zamanlar kıllandım sonra hasta oldum yine kullandım sonra idrar yolu enfeksiyonu oldum yine kullandım yani doktorum verdi hep enfeksiyon daha zararlı doktorunuz yazıyorsa kullanın mutlaka
Gzmmgzmm Mutlukoala ve kuru dut al onu suda kaynat iç aşırı bir idrar söktürücü inşallah faydasını görürsün
Umutaren Mutlukoala benimde 27 haftalıkken enfeksiyon çıktı ben gaz sancısı şikayetiyle gittim kan idrar alındı antibiyotik yazıldı sabah akşam 5 günde bitti kendi doktoruna da görün dedi acile gitmiştim haftasonuydu pazartesi gittim doktoruma yoktu boşuna gittim salı da gitmek istemedim tekrar 29 haftalık gittim enfeksiyon geçti mi bilmiyorum hafif akıntım var dedim her cinsel ilişkiden sonra küçük tuvaletini yap dedi başka bişey demedi tahlil yapmadı şimdi 31 haftaligim kaşıntı ve yanma başladı pazartesi tekrar doktora gidicem bakalm