RHandan Merhaba doktorum ultrason normal ama kan tahlilin yüksek çıkmış biraz fetal dna testi önerdi şuan 27 yaşındayım 
Leyla81 RHandan 1/91 cıkmıştı benim cok üzülmüştüm fetal dna normal geldi sonuçlar ama içiniz rahat etmesi için durumunuz varsa yaptırabilirsiniz
SNurays RHandan vallahi ben de 24 yaşındaydım ilk bebekti ikili test yaptırdım yüksek çıktı aklım olsa bir daha asla kilo test yaptırmazdım ikinci hamileliğimde zaten yaptırmayı düşünmüyorum çok şükür çocuğum sağlıklı direk fetal dna yaptırdım orada çıktı hem cinsiyeti öğreniyorsun erkenden hem de sağlıklı mı değil mi dnaya bakılıyor 1 kere yaptır kurtul hamileliğini de güzel yaşa sürekli insanın kafasına işareti oluyor içi içini yiyor gerek yok yaptır kurtul bence
yeni-annelik RHandan sanırım asya hastanesine gidiyorsunuz bende oraya gidiyorum benimde ikili tarama testim riskli çıkmıştı 1:145 bizede fetal dna yaptırmamız gerektiğini söylediler yaptırdık şükür ki sonuçlarımız temiz geldi eğer durumunuz müsaitse içinizin rahat etmesi açısından yaptırabilirsiniz
Drfatma Kaç gelmiş? Ben de 27 yaşındayım ikili testim yüksek riskli gelmişti, biz de fetal dna yaptırdık. Size de öneririm içiniz rahat eder. İkili tarama doğruluğu %70lerdeyken fetal dna %99 doğru direkt bebeğin DNA’sına bakıldığı için.
RHandan Drfatma kafam çok karıştı bir taraftan diyorum ki yaptırmayayım ama diğer taraftanda merak ediyorum
RHandan Drfatma aslında benim ultrasonda ense kalınlığı falan normal çıktı ama kan değerim yüksek çıkmış biraz
Aseleslemmom RHandan benimde kanda çıktı fetal dna yaptırdım sonuç bekliyorum zaman kaybetmeyin bence yaptırın yoksa insan düşünmekten kafayı yiyor
Drfatma RHandan benim de nazal kemik vardı ense de normaldi beta hcg değerinden dolayı benzer şekilde yüksek çıkmıştı. Bence yaptırın içiniz rahat etsin
RHandan Aseleslemmom o kadar haklısınız ki hem içimi rahat tutmaya çalışıyorum hem diyorum 6 ay bu düşünceyle geçmez randevu oluşturdum yarın gelecekler kan almaya Allah’ın izniyle sonuç temiz çıkacak dua edin lütfen 🤲🏻
RHandan yeni-annelik yok aslında Medipol megaya gidiyorum ama orada tarama testine baya uçuk rakam istediler bende araştırıp en uygun Asya’da bulduğum için gittim. Ama dediğiniz gibi bir da ikili test falan asla uğraşmam yarına fetal DNA için randevu aldım inşallah olumlu sonuçlanır.
yeni-annelik RHandan inşallah güzel sonuçlar alırsınız evet uğraşmadan direkt fetal dna yaptırmak çok daha mantıklı bende bilmiyordum ilk gebeliğim bilseydim ikili yerine yaptırırdım