Mem Sadece tahmini söylüyorum canım sanırım gebesin benimde böyle olmuştu 13 haftalık hamileyim suan 🤍 daha iyi anlamak için bir kaç gün sonra kan testi ver bence
Aeylulb Mem regl ilk günü bugün olmadım kan testi vermek içinde 3 4 gün daha bekleyeceğim inşallah bebeğim olur 🤲🏻🌸
Aeylulb sunashn50 ben sürekli aynı marka testle yaptım diğerlerin de 1 saat beklemesine rağmen bu çizgiler yoktu ben bunu 1 saat sonra gördüm
Mem Aeylulb rabbim gönlüne göre versin inşallah canım benim de reglimin üstünden 2 gün geçiyordu hatta kasıklarım ağrıyordu olurum diye bekliyordum ama nasip etti rabbim güzel haberlerini bekliyoruz 🍀
Aeylulb Mem inşallah sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız bende sadece regl 14 gün varken lekelenme geldi çok az sadece belim çok aşırı ağrıyor 2 haftadır
Mem Aeylulb Allah razı olsun canım sen yine de dikkat et kendine benim de kaşık sancım bel sancım oluyordu 🍀
gammzeeaa Aeylulb artimed çok hatalı diyorlar ya bekle pazartesi kan ver yada erken gebelik testi al bn olsam bekleyemm 😂😂
Aeylulb gammzeeaa Dün yaptım bugün ara verdim 😃 yarın da yaparım eğer yine aynı çıkarsa direk kan testi veririm inşallah 🌸🥰