Haticeburak06 Kızlar 31 Mayıs akşamı kızımı kucağıma aldım normal doğum oldu.rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah . Hikayemide daha müsait olduğum bir zamanda yazarım inşallah 🩷
amayinedeiyiilerledim Haticeburak06 Mayıs annesi mi oldun senn☺️😂 sen doğurduysan hepimiz doğururuz evvel Allah 😁😂🤲🏼 Allah analı babalı büyütsün 🤲🏼🥰
basakc36 Haticeburak06 Tebrik ederim gözün aydın. 🥰Başkası doğurunca kendim doğurmuş kadar seviniyorum 🥲 Rabbim bizlerede sağ Salim doğurmayı nasip etsin inşallah 🙏🌺
tubaysima Oh şükür kuzucum ♥️ çok sevindim adına ömrü bereketli olsun hayırla analı babalı büyütün inşallah ♥️
Kbrbydk Haticeburak06 gözün aydın olsun 🥰 daha bugün yorumunu okurken daha dogurmadin mi diye içimden geçirmiştim. 😁 Sağlıkla büyüsün inşallah çok sevindim. Nasıl geçti doğum iyi misin?♥️
semra2598 Haticeburak06 ayyy ben sizi bir tane postta görmüştüm bekliyorum ne gelen var ne giden var yazmistiniz çok mutlu oldum her şeyin gönlünüzce olmasına gözünüz aydın olsun ♥️
Hlimee Oo maşallah 🧿 Bak iki günlük olmuşsunuz bile darısı isteyen herkese Ve benim gibi doğumu yakalaşan gebelere Sağlıkla sıhhatle huzurla büyüsün inşallah canım benim 😇 Sana da Gözün aydın ve geçmiş olsun diyelim 🥰
MorKelebek54 Haticeburak06 aaayhhh geldi mi bebissss ☺️☺️☺️ ah daha dun hamielogimizden bahsediyoduk birbirimize zaman hizli geciuo