Koalams 26+3 hamileyim ama böyle bugün arkadaşım geldi hiç eskisi kadar keyif almıyorum oturmaktan kimseyle görüşmek istemiyorum sadece yatmak istiyorum mutsuz yorgun hissediyorum neden böyle üzülüyorum sizde de oluyormu 😔
Satisati Koalams yoğun olarak kusarak hamilelik geçiriyor iseniz yada daha öncekj haftalarda gecirdiysenjz bende öyle olmuştum çok kustugum için insanlarla muhattap olmak istemiyordum hayattan keyif alamiyordum
06Pembemavi80 Koalams bende çok yaşıyorum bunu genel olarak , telefonla bile konuşmak istemiyorum. Mecbur olunca arıyorum valla , yorgunluğumuzdan oluyor , bulantive halsizlik var bende de o yüzden diye düşünüyorum. En kısa zamanda enerjik oluruz inşaallah 🌼
Sedoliko Koalams maalesef bende öyleyim özellikle son 2 hafta bu şekildeyim. Eşim bile artık seni mutsuz gördükçe bende mutsuzlaşıyorum diye serzenişte bulundu. Ama elimde olan bir şey değil maalesef. Çok depresif bir moddayım 🤷🏻♀️
Koalams 06Pembemavi80 ay inşallah yani böyle zorla oturuyor gibiyim hiç hevesim yok odaklanamıyorum çocuk bile görmek istemiyorum halsiz olduğum için ben çocuğuma nasıl bakıcam diyorum sonra hep böyle kalmıcam ki diyorum kendime 😩
06Pembemavi80 Koalams geçer geçer. Doğumdan sonra enerji geliyor zaten. Hafifliyorsun. İki çocuğum var benim bu 3. Gebeliğim ama hiç iyi vaziyette değilim evimiz dağınık toparlayamiyorum😶 inşaallah geçecek
06Pembemavi80 Koalams evet oluyor tabi olmaz mı. Hoşnut değilim. Sürekli sınırlı gibi bı değişik .beni en çok mide bulantısı bunaltiyor. Bol dua Rabbim kolaylık versin inşaallah
Koalams elifozkann yorucu bişey bu insanın canının hiç birşey istemesi modunu düşürüyor hep böyle olucak gibi
Koalams Sedoliko valla bende ne arkadaşlarımı görmek istiyorum ne telefonda konuşmak iyice hevesim kaçtı ya toparlanırız inşallah 🤷🏻♀️
Gamzecabuk Koalams ben 1 aydır ücretsiz izinde idim mide bulantısı yüzünden çok zorlandım sonra doktor ilac yazdı kendime geldim. Bugün de işime tekrar başladım sabah erken kalkıp işe gittiğimde dünya varmış dedim resmen evin içinde mutsuz hep hasta suratsiz birisi haline dönmüştüm
Civciv53 Koalams bende 27+2 deyim 7 aydır evdeyim off bazen öyle basıyor ki beni ev böyle içim sıkılıyor. Birşeyde yapamıyorum Allahım kolaylaştırsın hepimizin hamileliğini böyle sahile gidip bağıra çağıra ağlamak istiyorum. Hiç olmadı ayağımı suya sokmak istiyorum. Belki bir temizlik yapsam rahatlayacağım onu bile yapamamak delirtiyor evimi bok götürüyor kiminin evindne iyi ama bana göre her yer leş 🥹
Koalams Civciv53 evet bişeyler yapmak isteyip onuda yapamamak ne tuhaf bişey bu hamilelik yani depresyon hüzünse dibine kadar saçma şeyler doğumdan sonra geçmesini diliyorum hepimiz için 😩