Merhaba hanımlar son 10 haftam kaldı yavaş yavaş hazırlıklar başladı benim sizin durumlar nasıl. Ben ilk önce ikinci hamileliğim olduğu için daha rahat ve tecrübeliyim onu belirteyim ardından neler yaptım söyleyeyim yeni anne olacaklara yardımcı olmak istedim hemde içimi dökesim geldi 🤭 Ben gurbette yaşıyorum eşim ben ve kızım var sadece birde oğluşum gelecek inşallah aramıza tek başıma hem çocukla uğraşıyorum hem hazırlık yapıyorum ilk önce kıyafetleri hallettim yıkadım ütüledim kaldırdım kızımın #unisex kıyafetleri yıkandı ütülenecek sadece benim eksiklerimi aldım yıkadım kenara koydum kafam rahat. Artık evimi dip bucak temizlemeye başladım part part ilerliyorum bugün mutfağın yarısını hallettim çok şükür diğer günler de inşallah dolap içlerine girdim mi tamamdır mutfak bitti sayılır ardından halıları yıkamaya vericem ama bayramdan sonra vermeyi düşünüyorum hem 1 ay kala kızım küçük olduğu için pis etme olanağı var göze alamam perdeler yıkanacak yatak odasını zaten hallettim yazlık kışlıklar ayıklandı çocuk odası da düzenlendimi işim bitmiş olacak Allah izin verirse. Gelelim buzluk olayına tek başıma olacağım için iki üç gün önce kurabiye yaptım attım buzluğa bugün de poğaça yapıyorum daha sonra sarma sarmak var aklımda sigara böreği içli köfte ve anne köftesi yapacağım inşallah gerisi de Allah kerim artık uzun oldu ama olsun sormak istediğiniz bir şey varsa veya fikir bana da belirtin kızlar akıl akıldan üstündür ☺️