Mervedrn Arkadaşlar son haftalarında mide bulantısı yaşayanlarınız var mı? 35 olduk midem yeniden bulanmaya başladı🤢
Ezgitpc Mervedrn bizde 34 haftalığız bi kaç gündür mide bulantısı ve kusma tekrar başladı sebebi ne acaba
Mervedrn Ezgitpc doktorum son haftalar olduğu için normal dedi, değerlerimde de bir sorun çıkmadı bende merakettim bu durumu yaşayan birileri var mı acaba diye, insan ister istemez yinede endişeleniyor
Ezgitpc Mervedrn bebişlerimizin biraz fazla saçlı olcağınıda gösteriyormuş bu kusmalar canım korkma benimde testlerde hiç birşey çıkmadı 🥰
CansuCaTurkmen Normalde hiç bulantı yaşamadım başından bu yana bende 32 haftalığım ara ara bulantı olmaya başladı yarın doktora sorucam ama bebek büyüdüğü için mideyi rahatsız ediyor olabilir mi acaba
Mervedrn CansuCaTurkmen çarşamba kontrolümde tekrar söyleyeceğim bende🙄 ama biraz rahatladım tek olmadığım için normal demekki diye düşündüm şimdş☺
CansuCaTurkmen Mervedrn ben artık bebeğin yerinin daralmasına bağlıyorum mideyi sıkıştırdığı için sanırım yemeği biraz fazla kaçırsam mideme ağrılar giriyo bulantılar başlıyor. Yesem bi dert yemesem bi dert hayırlısıyla bir doğuralım da 🙈🙈 bende sevindim tek olmadığıma ☺️