irem88 Az önce randavu aldım 18+2 yim 23 hafta için gün verdi doktorun asistanı daha uygun bir hafta o haftalar dedi sonra geldik fiyata 3.500 dedi baya çok geldi bana ama yapacak bişey yok dedim içimden bebek için çok önemli çünkü sizlerin oralarda fiyatlar ne kadar bu aradaBursa
Enfal_06 irem88 Ankara’da da 3 binin üstüydü detaylı ultrasyon fiyatı orda yaptıricaktim ama bazı sebeplerden dolayı Diyarbakır’a geldim burda yaptırdım sadece 10400
BeyzaGrcn irem88 eskisehirde 1400 e yaptırdım hatta gelisimi geride çıktığı için 30.haftada tekrar gel ücretsiz bakicam dedi
irem88 BeyzaGrcn ooo çok uygunmuş bizim muayene ücreti bile 830 tl bide Bursada en uygun özel hastane burası
irem88 rabia41_ demekki normal canım ya evet banada ilk çok geldi yani 2.500 falan bekliyordum ama sağlık olsun yapacak bişey yok
gizemvatanseverbal İstanbul Nişantaşı’nda yaptırdım. 5.500₺ ödedim.. Allah herkesin yardımcısı olsun, çalıştığım için pek etkilemedi beni. Doktorumda özel muayenede onunda aylık ücreti 3.500₺ civarında..
irem88 Zynp12 aynen canım ya sağlıklı olsunda para kazanılır yine yeterki gittiğimizde iyi olduğunu öğrenelim
gbayindir Antalya da en iyi doktorlardan perinatolog detaylı ultrason yapıyor özel muayenesinde 2500 tl nakit 3000 kart
irem88 Saresadc canım ben aritmi Osmangazi ye gidiyorum güler yıldız 3 çocuğumda da ona gittim 4. Bebeğim şimdiki yine ona gidiyorum çok memnunum önceden detaylı o hastanede yaptırılıyor ama şimdi başka bir yere gidicekmişik nilüferdeymiş bende bilmiyorum tam neresi olduğunu