zeyasya Merhaba arkadaşlar aşırı derecede kaşıntım var vajinanın içinden ziyade komple yanaklar içi üstü klitoris denilen yer mahvoldum dünden beri bugün artık kırmızılık ve şişme eklendi iyice durulmaz oldu acile gittim zaten rezalet bir hizmet bunun bana acil olmadığını söylüyolar kadın dogım acili ya ben durabilsem gelirmiyim hiç hastaneye acile girmek için dogurmam mı lazım illa ya sabır neyse muayen oldum bebegede baktılar 26 haftalık gebeyim bu arada bana zalain krem günde bir kere gynomax fitil yazmış daha erken oldugu için kullanmadım bunları ama çok fenayım yürüyemiyorum şişlikten hemen kaşınma atagı geliyo yokmu yol göstercek birşey dicek aranızda gözünüzü sevim nedir bu vajinal enfeksiyondan çektigim ya
Darkgod zeyasya canısı aynı hatta ben kasımaktan kanattım gece gynomax fıtılı attm sabahaca akıntkm oldu şuan çok şükür rahatladım bende daha 6 haftalık hamıleym oglmda da ne zaman kaşıntı olsa o fıtılı kullanırom sabaha geçer
minnosbirkiz zeyasya çok geçmiş olsun, verdiği iki ilaçta o kadar etkililer ki, hamilelik öncesi ve sonrası aşırı kurtarıcım oldular, özellikle fitil 3lü olanlardansa anında kesiyor, kullanın onu yazan doktora dua edersiniz 🥹
Eylul41 Darkgod merhaba bu fitilden memnunmusunuz bende surekli oluyor doktor banada verdi eger tekrarlarsa gene kullansammi acaba siz rahatladinizmi
zeyasya Svl2109 benim gebelikten öncede enfeksiyon sorunum vardı halada var tam bir sene oldu gidiyo geri geliyo sürekli fitil kullanıyorum
Fatma2123 Benimde aynı şekilde şişti eczaneden taravazol aldım rahatlattı intim yıkama jeli kullandım rahatlattı doktoruma söyledim gebelikte onermiyoruz dedi kullandiklarimi probiyotik verdi fazla kullanamadım bol bol yogurt kefir tüket dedi tuvaletini yaptıktan sonra yıka kurulama sık sık ic camasirini değiştir ve utule ben o.sekilde neredeyse 1 ayda anca kurtuldum peçeteyle sildikce yapışıyor ve daha çok kasinti yapıyor renkli de kullanmadım ic çamaşırı beyaz yuksek derecede yıkadım Allah kolaylık versin çok kötü bi durum gece uyutmuyor kasintidan
zeyasya Fatma2123 benim bugün pik yaptı artık cidden ayıptır söylemesi elbise giydim ve altımda bişey yok öylexe uzanıyorum evde o kadar tahriş oldum artık Allah sizefe yardım etsin çok zor bu vajina derdi
Kullaniciadi123 zeyasya kuzu kullan fitil mecbur kullanmadan geçmiyor 38haftaligim vajinal enfeksiyon var hala valla ne bilim niye böyle ne biçim illet
zeyasya Kullaniciadi123 doguma engel degil evet ama dogum esnasında bebege enfeksiyon geçiyo ablamda öyle oldu mesela
Gzmmgzmm Kızlar yetiştim derdinize ben. Ben de çok kötüydüm artık fitil yapmak zalain krem istemiyordum fayda bile etmiyordu çünkü. Eczandn nioil yağı alın çamaşırınıza damlatıp giyin her çamaşıra. Kuru dut kaynatıp suyunu için.
zeyasya Gzmmgzmm nioli yagıda herkese iyi gelmiyo ne yazıkki yorumlarda birisinede iyi gelmemiş mesela siz hangi marka kullanıyosunuz ve dut kurusunu ne kadar süre içtiniz bende içtim ama bana vajinal enfeksiyon için fayda etmedi
Zynp12 zeyasya bende gebeliğin 3. Ayından beri yaşıyorum benim aşırı ilerledi. Günde 3 defa iç çamaşırımi.degistiriyorum utuluyorum giymeden önce dr verdiği ilaçlarida kullanırsan atlatırsın ❤️
zeyasya Zynp12 günde 3 ten fazla değişiyorum tek damlada bile degişiyorum gittigim yere çamaşır taşıyorum bu illet geçmeyince geçmiyo cidden Allah büyük bakalım sonu vardır elbet