zeynosileannis Çok güzel Instagram sayfaları var kızımda genelde minicity ve en ucuzbebemarketten almıştım ama melonbebe falanda çok güzel gözüküyor tavsiyeleri alabilirim 🥰
48lipastelboya zeynosileannis çıldırıns çok güzel ve çok uygun outlet kısmından alıyorum bi göz atın benfe
asell13 zeynosileannis lc waikiden alıyorum kumaşı güzel en azından normal sayfadan 5 tulum almıltım hepsi tiftiklendi soldu
Ayse-2023 zeynosileannis lcwaiki den aldım modelleri çok güzel çok kaliteli kumaşları ve kuponla çok uyguna geliyor
Zynp12 zeynosileannis evsenbebe,cildirins,bebe butigim bunlardan almıştım begendiklerimi guzelde geldi kumaşları falan çok güzel
BabyAta ebebek asla tavsiye etmiyorum kumaş kalitesi igrenc iki uç yıkamada hepsi soldu ve tiftiklendi sanki senelerdir giyiyormuşsun gibi. Hm, kitikate, LCW güzel. Hepsiburadadan JUNE diye bir marka vardı ordan zıbın almıştım bir sürü o kadar kaliteli çıktı ki yıka yıka bir şey olmadı
bonik Andywawa, bibaby, biorganic, kitikate, DeFacto, babycosy, tinyslambtan kıyafetler aldım. Hiçbiri yıkanmadı kullanmadım daha ama kumaş kaliteleri hoşuma gidiyor. Çoğu organik sertifikalı.