Bence sizin doğum sonrası psikolojiniz bozulmuş ve bu yorumları alcağınızı bile bile sırf cevap vermemek içinde uygulamayı kapatıcam demişsiniz ve kimse sizin psikolojik olarak kötü olmanızın acısını çıkarmanız için bulunmuyor bu forumda
KIZLAR sezeryanla 2. Doğumumu yapıcam ve o kadar mutluyumki. İnanın bebek çıkarken karnınızın yukarısında bastırırlarken hissediyorsunuz biraz oda normal dokunma olarak, onun dışında ben bebeğin sesini duyana kadar kesildiğimi bile anlamadım. Hele sonrasında ilk gün hastaneye ziyaretime gelen diyorduki nasıl ameliyatlısın sen yürüyüp duruyorsun diyordu, gerçekten de öyle. O an bidaha gelmiycek tadını çıkarmaya bakın, Allahın izniyle siz bir mucize gerçekleştiriyosunuz. Karnımızın içinden koskoca yeni bir nefes dünyaya geliyor❤ Bebeğinize kavuşcağınız an kadar kutsal bişey olabilir mi? Hatırlıyorum herkes ağlıyodu ben gülerek girmiştim sezeryanıma yavruma kavuşcağım için😍
Ama yukarıda bir arkadaşın yazdığına katılıyorum kesinlikle kahve için, bende içmedim. İlk 2 gün çok iyiydim eve gelince omuz ağrısından duramadım bende. Hatta diyordumki karnımda hiç acı hissetmiyorum ama omzum ağrıyor diyordum doktor da anesteziyi atmamışsın ondan demişti. Onun dışında normal doğum yapan arkadaşım dikişlerinden 10 gün oturamazken, lavabosuna bile ayakta giderken ben hem oturdum hem lavaboma gittim. Malesefki normal doğum herkesin dikişsiz ve harika geçmiyor hem de o bölge genişliyor yapan arkadaşlarımdan biliyorum. O yüzden sezeryan temiz iş sakın korkmayın ❤💙💙💙