Kaktuscekirdegi Kızlar 38 haftamdayım nasipse perşembe doğumum var vajinal akıntım oluyor 2 3 gündür acılmam olabilir mi bi korktum ama rengi vs yok başına gelen var mı?
Serendipity16 Kaktuscekirdegi su gibi mi ? Benimde olurdu doktor son haftalarda çok normal demişti ama açılma falan yoktu sadece yumuşama başlamıştı
Kaktuscekirdegi Serendipity16 yok su gibi değil hafif sümüksü ama renksiz nişan olma ihtimali olamaz heralde
Serendipity16 Kaktuscekirdegi yok nişan bildiğim kadarıyla pembe ya da kahverengi kırmızı oluyormuş sizinki bence normal bi akıntı son zamanlarda yoğunlaşıyor zaten
Kbrbydk Kaktuscekirdegi olabilir belkide benim bir cm açılma vardı en son. Perşembe muayene vardı sancı yok diye bakmadı tekrar. Belkide artiyordur
Serendipity16 Kaktuscekirdegi yani sanmıyorum ama belli de olmaz zaten kontrolünüz yakınsa doktor yeniden bakar
Kaktuscekirdegi Kbrbydk benim 6 sında planlı sezeryanım var bebek makat geliş olduğu için pazartesi gel açılma olursa erkene alalım demişti bende ondan tedirgin oldum acaba açılma mı diye