mrp2023 Nergizos hadi gözün aydın canım yarın inşallah ağrısız sızısız güzel embriyolarının olacağı yumurtaların toplansın çok güzel geçsin herşey 🩷🥹
Nergizos mrp2023 ayy canimm sağolasın aminn inşaallah. Transferi bir iki ay ertelemek istiyorum sen nasıl karar verdin
mrp2023 Nergizos ben riske atamadım 1 tane orta kalite embriyom olduğundan bu ay hemen transfer olacağımki tutmazsa 3-4 ay sağlıklı beslenip vitamin vs. Kullanır tekrar tüp bebek yaptırırız diye canım
Nergizos mrp2023 benimkine de orta kalite dedi ama 3.gun embriyosu. Yarından ne çıkacak bilmiyorum. İyi sonuçlar çıkarsa yine dondurulsun diyorum ben. Konuscaz bakalım drla
mrp2023 Nergizos 5BC benimde canım Allah büyük vardır bi hayır tutarsada tutmazsada hep en hayırlısını istedim ☺️
Dns Bbdk İnşallah süreciniz en güzel sekilde ilerler. İki tane dondurulmus ücüncğ gün embriyosunu çözdürmüştük.Bir tanesi beşe gitti bir tanesi geriledi imha edildi. Yani iki durumda olabiliyor ama olumlu düşünmek de fayda var 😇
gizdiyebirisi mrp2023 merhaba, 5bc embriyo tutundu mu acaba? Sağlıklı şekilde ilerledimi süreç tutundu ise eğer?