Seyda5- Genel olarak her yerde adet bittikten sonra 14. Gün yumurtlama söyleniyor fakat benim bugün 19. Gün olmasına rağmen yumurta akı kıvamı bugün geldi 3 gündür de şiddetli kaşık ağrısı yaşıyorum sizin yumurtlamanız adetten kaç gün sonra oldu ?
lilyum_ Benim de hep 14. Günü olurdu bu ay 16. Günü yumurtladım. Ve bir kaç kisiden yumurtlama ve adetinin geciktiğini duydum. Galiba havalar bir anda ısındığı icin etkilendik.
Seyda5- Htc9876 peki 21. Gün kaldıysanız yumurtlama üzerinden 14 gün geçmesi gerekiyorsa 28 günde bir adet olduğunuzu var sayalım 1 hafta sonra adet olmanız gerekiyordu olmadınız ne zaman sonuç aldınız
Seyda5- Benim uygulama da 27 Mayıs diyor ama bugün baya bariz yumurtlama leken geldi vücut sıcaklığı ile ölçüm yaparak ilerliyorum bu ay henüz ateşim yükselmedi şaşırdım bende
brcnbrcn3 Benim iki aydır doktor alttan ultrasonla takip yapıyor ilk ay 17. günde bu ay 14. günde çatlama oldu. Takır takır düzenli değil adetlerim 27-35 gün arasında değişebiliyor.
brcnbrcn3 Seyda5- pazartesiden itibaren adet bekliyor olucam çarşamba test yapmayı düşünüyorum umarım vardır ama ne adet ne gebelik hiçbir belirtim yok henüz 😁 umarım pozitifleri alırız en kısa zamanda hayırlısıyla 🙏🏼
Fatmanuraksu21 brcnbrcn3 canim ilk haftalarda hiç bir belirti hissedilmiyor ben adetime 2 gün kala beta verdim çıktı ama hiç bir belirtim yoktu 7. haftadan sonra bulantı kasik ağrısı başladı belirti bekleme hemen olacağını sanmiyorum
Elif-ada- Seyda5- Benim Mayıs 14 te adet bitimin 5. günü yumurtlama yumurtlamanin 17.gunu adet oldım yani yumurtlamadan sonra kesin 14 gün adet olmuyor her kadın hiç hesaplamamistim ben 14.gun adet olmayınca heveslenmistim ama öyle olmuyormuş🤭
Seyda5- Elif-ada- o zaman siz adetten hemen sonra yumurtladınız öyle mi çok genel bilgi kalıbına sokuluyor ya insan o zamanlarda olmayınca kendinde sorun arıyor 🥹