Ygmr01 bu bebeğin doğum kilosuna göre ve kilo alım hızına göre değişir aslında ama stok yapma düşünceniz var ise çok abartmadan 1-2-3 numaradan stok yapın abartmadan derken her numaradan 100-150 adet gibi. Sebebine gelince zaten o 3 numaranın kg aralıkları birbirine yakın. Biz mesela sleepy kullandık 1 numara 2-5kg , 2 numara 3-6kg ve 3 numara 4-9 kg için. üşenmeden ne kadar aldım ilk doğumumda diye baktım hepsini internetten almıştım çünkü :) 2800 kg doğdu oğlum 2200 lere kadar düştü bu arada . 378 adet 1 numara almışım, 164 adet 2 numara, 232 adet 3 numara. 1 numarayı fazla almışız 5 kgydu oğlum bezler bittiğinde dolayısıyla 2 numarayı çok kullanamadı 84 tanesini tanıdığıma sattım direk 3 e geçtik 😅 yalnız şu da var mesela biz sleepy kullandık hiç bir zaman pişik yaşamadık 10.5 aydır, ama arkadaşım ara ara denese de kızına pişik yaptı molfix kullanıyor bize de molfix hediye gelmişti o pişik yaptı. Bebişin cildine neyin iyi geleceğini bilemezsiniz önceden..ucuz pahalı gözüyle bakmayın hangi bebeğe ne iyi gelecek ciddn belli olmuyor prima pişik yapıp baby turco ya geçen de tanıdığım var 🙇🏻♀️