Aslanmomy 15 haftalık olduk biz kızlar sizler hangi vitaminleri kullanıyorsunuz ism önerisi alabilirmiyim
myavocado Aslanmomy buradan vitamin ismi alıp onu kullanmak doğru değil, aralıklarla değerlerimize bakılıyor, hepimizin yaşı, kilosu, tansiyonu, şekeri farklı farklı doktorunuz size uygun olanı öneriyor.
BabyAta Aslanmomy hamileliğimin başından beri vifolic, vicium(magnezyum), fertamir kullandım. Doğum yaptım bir buçuk ay önce hala kullanıyorum hepsini
Begleyna haftadayım regenesis max kullanmaya başladım 2 gündür. Öncesinde folidoce. Siz ne kullanıyorsunuz
Aslanmomy Begleyna öncesinde folic-iod kullandım şimdi kan ilacı gynoferro sanol kullanıyorum doktorum regenesis başlama dedi d vitamini ocean d3k2 magnezyum ektramag
Drfatma myavocado evet bence de benim doktorum hala decavit ve gunotardiferonla devam etmemi söyledi ben onlarla devam ediyorum mesela herkesin farklı olabilir
Pinartmd Inofolic combiyi hamilelik oncesi kullandim Sonra vifolic inanilmaz mide bulantısı yaptı doktor o bitsin elanatal kullan dedi 4. Ay da decavit feramat yazdı bunlara devam simdilik
Aysegulll_37_annelikk Ben hamileliğimin ilk 3 ayında folidoce kullandm şimdi 16 haftalık hamileyim d vitamini,gyno Ferro sanol ve decavit kullanıyorum