Amine_Sultan Sabahtan beri yeri elimle siliyom 3 Haziranda günümüz doluyor ama asla belirti yok artık gelir mi işe yarar mı yer silmem😀
mavideniz6 Amine_Sultan Benim nacizane tavsiyem bol merdiven in çık yapın akşamına sıcaaacık duşun altında bi müddet bekleyin belinize vs bol sıcak su tutun sonra da yatağınıza girip uyuyun ben öyle yaptım sabahına suyum gelmişti
Melosunannesii Amine_Sultan valla yerleri hep elle siliyorum sinir oluyorum viledaya 33 Haftaligim bana bı zararı olmadı belki size fayda saglar sürekli yapmıyorsanız
Yonca_26 Amine_Sultan mop ile yerleri silirken yoruluyorum kasilmalarim oluyo yere egilip bisey alinca geri kalkamiyorum sen elle yerleri nasi siliyosun kiz🙈
Amine_Sultan mavideniz6 uzun süre in çık yapacağım merdiven yok 3 tane merdiven var evi önünde evin içinde yapamam mıı
mavideniz6 Amine_Sultan evin içinde nasıl yapacaksınız :) komşu binası falan da olur varsa bizim bina 6 katlı olduğundan rahattım
mavideniz6 Aleyna_01 zaten merdiven inip çıkıyordum ama sıcak duş olayını 38+6 da denedim ertesi gün yani 39+0 da suyum geldi