Kaktuscekirdegi Ebru1323 bana sadece sabah 7.30 da burda ol dediler sezeryana ne zaman alacaklarını söylemediler🤭🥹
happyprincess_06 Irem9694 iğne ve sonda olayi düşündükçe beni cok korkutuyor. Ben panim atak biriyim zaten. Sonda igneden sonrami yapılıyor cikarirkende yine uyusukkenmi çıkarılıyor. Birde igne olurken biri sabit tutuyor mu bizi refleksle sıçrarsak falan 🥹
ikitosbikannesi_ happyprincess_06 bende ilkinde olmuştum da evet iğne vurulurken omuzlarından vs tutmuşlardı benim
Irem9694 happyprincess_06 bende korkuyordum sonda olayından ama uyuttuktan sonra taktılar hiç hissedilmiyor , iğne olurken de kendinizi tamamen bırakın onlar da omuzlardan tutuyor sabit kalmanız sizin için iyi oluyor :))
ikitosbikannesi_ Irem9694 gözünüz Aydın Allah hayırlı evlatlardan eylesin. doğum esnasında mide bulantısı yaşadınız mı? Bir de aç mıydınız tok mu?
Irem9694 ikitosbikannesi_ amin inşallah sağolun , açtım tokluk yoktu ama mide bulantısı yaşamadım sanırım taktıkları serum sayesinde ameliyata girerken o serumla aldılar
ikitosbikannesi_ happyprincess_06 uyuşturduktan sonra canım çıkarırken acımıyor zaten yukarı odada çıkardılar sondayı pıt diye çekiyorlar ondan korkma onda bişi yok
Ebru1323 Kaktuscekirdegi haberleşelim Bencede hayırlı haberlerimizi verelim birbirimize inşallah 🙏 korku varmı 🙈
Kaktuscekirdegi Ebru1323 bugün erken kalktım bilerek hemen uyuyabileyim diye şimdi uyuycam inşALLAAH kocamda 12 ye kadar ye aç kalma diyor🥹😂😂
Ebru1323 Kaktuscekirdegi aslında bende erken kalktım bugün kontrole gittim sabah ama yinede uyuyamicam gibi ☺️ şuan kaç haftalıksınız tam olarak