bebegim35_ Kızlar merhaba şu an yaklaşık 3-4 haftalığım birkaç gündür özellikle yemek yedikten sonra mide ağrısı yaşıyorum doktorum mide bulantın başlayacaktır dedi ama bilemedim bu durumu yaşayan var mı 🥺
Cerenszn bebegim35_ ben sinir krizleriyle 2 gün uyumadığımı biliyorum. Ağlaya ağlaya sabah ediyordum canım yanıyordu sonlandırmak bile istedim o derece kötüydüm şimdi 27 haftalık olduk o an insan can acısından herşeyi düşünüyor ama rabbim sabrını veriyor
Ezgi3535 Bn yaşıyorum 7haftalık, sabahtan çok, sıkıntı cekiyorum acı, duyuyorum hatta mdem boş oldukça agrıyor ve gaz yapıyor mdem çok gebelıkten önce mdem de sıkıntı oluyordu ama anlayamadım bunda doktora gitgide sorucam hamilelikten, dolayımı dıe
tugcemom_ @bebegim35_ bende ilk 3 ay çok çektim sırtıma kadar vuruyordu her hafta acilde serum yiyordum nerdeyse sonra geçti şu an 31.haftadayız tekrar başladı çok zor 😞 ılık süt limonlu ılık su biraz da olsa hafifletiyor
tugcemom_ @bebegim35_ ilk aylar gastrit, gaz sancısı demişti gaviscon falan vermişti Şimdi Bebek baskı yapıyor ondan dolayıymış