Gizyy Saniye43 eşim de şirayı çok istiyordu ama bi hocaya danıştık dinen uygun olmadığını söyledi siz araştırdınız mı
Susam-1 Ben mihra ismini çok istiyordum eşim istemedi belis ve birce arasında kararsız kalmıştık kızıma birce ismini koymaya karar verdik sonunda 34. Haftada anca karar verdik
Aydi Alya3 kızımın adı arya tanem 2.de kız bende alya düşünüyodum karışık mı olur söylemesi diye kararsızım
Alya3 Aydi ben uyumlu isimleri çok seviyorum birde benim kızım henüz 14 aylık diğeri doğunca da yaş aralıkları az olacağı için ikiz gibi olacaklar o yüzden böyle düşünüyorum Arya ismine Lara ismide uygun karışır diye düşünürseniz
Damla Dilan3462 ilk başta bizde öyle düşündük ama koydum kim ne derse desin yanlış söyleyeni düzeltiyorum hem anlamı çok güzel hemde illaki alışacaklar ve okul ortamında yaşıtları hep doğru söyleyecek zaten
Prenseslerim_ Prenseslerim : GÜLȘEN vE TUTKU. Bunlarda fikir olsun : Zeynep Eda Melodi Şahsenem Banu Müjde
payidar Oğlum 5 yaşında. 8 haftalık hamileyim 🪽 Erkek hissediyorum ama kız isimlerine bakmaktanda geri kalamıyorum 🙈 Eğer Rabbim bana hayırlı sağlıklı bir kız evlat nasip ederse düşündüğüm isimler; Ayliz 🪽 Ayza 🧚🏻♀️ Zara 🤍 Belis 🪽