Yavrummm Merhaba Doğumum yaklaşıyor, epidural olup olmamak arasında gelip gidiyorum. Çok fazla yan etkisini okudum bel ağrısı gibi.. Fikirlerinize ihtiyacım var🥲
Eko93 Yavrummm ben hem spinal hem epidural oldum. Epidural sadece ilk 2 gün bende omuz ağrısı yapti. Normal dediler. Ama gecti sonra. Onun dışında hiçbir sorun yasamadim
Bernush Yavrummm Bende bugün öğrendim sezaryende de epidural seçeneği olduğunu. Doktorum epidural + spinal olabilir dedi. Epidural katateri takılıyken rahat edebildiniz mi? Pijama gecelik giyebildiniz mi? Spinalin etkisi geçince epidural ile ne kadar ağrınız oldu mu ? Eko93
Alyadefne Eko93 epidural kataterini taburcu olurken mi çıkardılar yoksa uyuşukluk geçer geçmez mi ve iğneleri acıtıyor mu acaba takarken çıkarırken
Zafse Eko93 merhaba canım kombine mi oldun benimkide öyle olucakmis epidural+spinal iğne vs hissi sıkıntı yaratiyo mu canım
Eko93 Alyadefne takarken de öyle çok acı hissetmedim açıkçası. Sanırım ben sadece spinal in iğnesini hissettim. Epidurali ameliyattan sonraki gün ben hastaneden çıkarken çıkarttılar. İçim kıyıldı çıkartırken ama böyle gidiklama gibiydi. 1 sn sürdü. Acı yok yani
Eko93 Bernush ben rahatça yattim yürüdüm epidural ile. Uyuyabilirim katater ile. Ben acikcasi gecelik giydim. Pijama giymedim. Cokta rahat ettim cunku kanama oluyor . Wc ye gitmek gerekiyor. Epidural icin bir dugme var. Agrin olursa bas dediler. Ben 2 ya da 3 kere bastim.
Eko93 Alyadefne yok acıtmadı sinek ısırığı gibiydi. Uyuyabildim evet. hissetmiyorsunuz bile vucudunuzda oldugunu
Eko93 Alyadefne sirtimin ust yerinde ve belime doğru yapıştirdolar bide önde omzumun altına bisi yapistirdilar
Alyadefne Eko93 çok soru sordum kusura bakmayın ama 2 ayım kaldı çok endişeliyim 🙂 çok teşekkür ediyorum yanıtladığınız için 🌸
Eko93 Alyadefne rica ederim insan merk ediyor . Ama cidden korkulacak hiçbir şey yok. Ben çok çok korkuyordum ama çok şükür kolay gecti:) insallah sizinde kolay geçer sağlıkla alırsınız bebisi kucaginiza
Eko93 Zafse evet kombine oldum. Yok hiçbir sıkıntı yaşamadım ben. Hissetmedim ztn epidurali. Konforlu bir dogum