niyetimkalpkirmamak Kızlar sanki çiş var gibi Zonkluyor Biri dürter gibi Daha nasıl tarif edeyim pıt pıt atıyor Bebek cıkacakmıs gibi
Adilee niyetimkalpkirmamak bende aynı durumdan muzdaribim. 35. haftamdayım. sürekli çişim varmış hissiyatı var. sanki orda birşey varmış gibi sürekli.
Damlaozzz niyetimkalpkirmamak Bende 31 oldum 1 haftadır sağ kasığıma baskı yapıyor bildiğiniz kemiğimde hissediyorum baskıyı bazende vajinama bıçak saplanır gibi anlık ağrı giriyor hemen geçiyor sanki çıkmaya zorlayacak gibi hissediyorum 🙄
IS_Z niyetimkalpkirmamak doğum pozisyonunda değil yani kafası kaburgamın altında ayakları aşağıda kendini gererken esnetirken ya da bacaklarını hareket ettirirken hissediyorsundur dedi doktor. Böyle idrar torbamla tıkır tıkır nazik nazik oynuyo sanki
Adilee niyetimkalpkirmamak valla ben ona yoruyorum artık. kafası çünküü aşağıda benim oğlumun 6 haftadır. kısa süreli oturmalarda çok hissetmiyorum ama uzandıktan sonra kalktığımda paytak paytak yürüyorum resmen
Alyadefne niyetimkalpkirmamak 29.hafysma girdim aynı şeyi yaşıyorum daima alt taraflarında bir sızı var ağrı gibi ağırlık gibi
Esum48 niyetimkalpkirmamak aynen benim de oyle oluyor bir de kasıklarjmda agri oluyor 30 haftaligiz. Makat duruyor dedi doktor. Ondan kaynakli diye dusunuyorum pazartesi gidince tekrar soracagim
G_sah87 Bende 30+2 yim aynı yazdıkalrınızın hepsini birebir yaşıyorum yanı sıra karın gerilmesi kasılması yaşıyorum ve vajina baskısından sonra akıntı geliyor sizlerde de böyle midir?