Busra98712 Hanımlar merhaba. Bizim tayinimiz Ağrıdan İzmire çıktı tercih dışı çıktı zaten. Temmuzda hem doğumum denk geliyor hem taşınma. Orda yaşayanlar hangi ilçeler daha uygun kiralar nasıl bilgi verebilir misiniz gerçekten ortada kaldım artık
Zynp12 Busra98712 öncelikle mrb İlçe olarak ta tayin goruyormusunuz polis jandarmaysa ilçe olarak belli olunca daha iyi kolay bulunur çünkü bazı ilçeler birbirine çok uzak örn veriyorum urlaya çıktınız torbalı uzak kalıyor gidiş geliş zaten yoruyor. Bizde torbalidayiz şu an değişiyor burda kiralar en düşük 8 bin oda bulunursa yani. Bizde teyin olarak geldik jandarma
Busra98712 Zynp12 eşim jandarma ilçe Şuan içim daha belli değil ama yazdığımız ilçeler belli bilmiyorum nasıl olacak. Nasıl pahalı mı acaba oralar
Zynp12 Busra98712 kiralar uçtu bu taraflarda denize yakın yerler daha pahalı bizim torbalı biraz daha sahil falan yok yani bizim torbalinin da mahallesi diye geçiyor ayrancilar buralar biraz daha iyi sahil ve denize yakın yerlerdense. Nereleri yazdınız bilmiyorum ama genel olarak 15 den basliyabiliyor kiralar. Oda bulursan dediğim gibi belki daha fazladır