Miskinim mel19 ayy bu ben ne zaman tatlımyesem istifar ediyordum. Şimdi düzeldim ama gene yiyemiyorum. Cinsiyetimiz Kız 👧
myangelson mel19 ben tatlıyı çok severdim ama hamileyken sadece tuzlu ekşi istedi canım cinsiyet erkekti
Tugcev mel19 ben deli gibi tatlıya abandım. Önceden dışarıdan ayda bir iki belki tatlı yerken şimdi ki akşamda bir canım şunu çekti bunu çekti diyorum 😂 gün içinde yediğim çikolataları tatlıdan saymıyorum 😂😂😂😂 ve cinsiyetimiz kızzz 😀
basakc36 mel19 tatlıyı çok seven biri olarak hiç tatlı yemek istemedim.Tuzlu ekşi şeyler daha çok hoşuma gidiyor kızım olacak ama bence bunla alakası yok 😂
elmaelmaelma 2 hamileliğimde de bir şeyden tiksinmedim, agop’un kazı gibi yedim hep yaaa 😂 Cinsiyet erkek ikisi de. Tatlı tuzlu ekşi herşeyi canım istedi yani. Ama en çok meyveye düşkün oldum iki hamileliğimde de.
Esum48 Ilk 3 ay tatli manyagi olmama ragmen gorunce bile midem bulaniyordu asla agzima surmedim 4.ay her seyden yemeye basladim cinsiyetimiz kiz 🥰
Hync1 Valla paso ekşi yedim ve hala yiyorum tuzlu ve ekşi favorım kızım olacak normaşdede ekşiden nefret ederdim 😂