İç dökmeye geldim kızlar nefret ediyorum bu hastanelerden az önce gittim lekelenmem olduğu için acile Gaziantep şehir hastanesine o kadar kötüler ki hasta mahremiyeti sıfır alttan muayene yapması için uygun bir ortam yok üstelik hemşireyim nöbetim var yarın çalışabilir miyim kendini yorma dedi tek nöbet tutuyorum dedim sıkıntı yok nöbet değişikliği yap dedi geçen temmuzda lekelenmem oldu sonrasında kırmızıya çevirince cengiz gökçeğe gitmiştim oradaki düşük yapıyorsun dedi yarın çalışacağım dedim sorun olur mu yok olmaz dedi ertesi gün kanama durmayınca özeldeki Dr uma gittim şok oldu sana nasıl rapor vermezler çalıştırırlar hem bedenen hem ruhen dinlenmen gerek dedi velhasıl bu dünya para dünyası devlet hastaneleri ne seni ne bebeğini zerre umursamıyorlar doğru dürüst muayene bile etmediler bugün hemşireyim ve gerçekten alanında uzman Dr yoktu bugün acilinde dinlen diyorsun nöbetim var diyorum değiştir diyor böyle bi şey olabilir mi ya progesteron iğne yapmayacak mısınız dedim hayır gerek yok dedi yapacağım bi şey yok dedi beni gönderdi eve