Durunun_kardesi Kızlar gece 12 de adetime 2 gün varken yaptım 20-25 dk da çıktı ne olur yalvarırım yardım edin ağlayacam artık bakın nolur
Guzelanne56 Durunun_kardesi 20-25 dk sonea çıkan sonuç baz alınmaz😔 kuruma cızgısı oluyor sabah ilk idrar erken gebelık testiyle deneyin adet günü hayırlısı olsun güzel haberler al ınsallah
Eliffyamann Durunun_kardesi bence hamilelik yoksa o test kaç dakika gecerse gecsin cizgi olmuyor, sizin testinizi gördüm var gibiydi yarin tekrarlaman daha doğru sonuç verir
neanladinyurdagull Durunun_kardesi TESTİN ÜZERİNDE 5 DAKİKADA ÇIKAN SONUÇ GEÇERLİDİR.YAZDIĞINA GÖRE BENCE ÜMİTLENMEYİN.GECİKMEYİ BEKLEYİP KAN VEREBİLİRSİNİZ YA DA TEKRAR TEST
eminece93 Durunun_kardesi 20-25 dk da cikan test dogru degildir maalesef, sabah ilk idrar ile yapilmali ilk 3-5 dk icindeki sonuc doğrudur
Zynp12 Durunun_kardesi var gibi ama yinede en doğru sonucu kan verir size. Yada yarın sabah varsa elinizde test tekrar yapın ilk 5 dk çıkan önemli diyorlar 😊
Durunun_kardesi  Zaman geçince böyle oldu kızlar Allahım hepinizin gönüle göre versin 🤲🤲🤲🤲🧿
Durunun_kardesi minnosbirkiz inşallah canım benin inşallah Allahım hepimizin gönlüne göre versin 🙏🙏🙏🙏🙏🙏
lilyum_ Durunun_kardesi testin kutusunda yazar canım. Bu testi bilemiyorum ama mesela ben hep prodoctor test alıyorum testin arkasında 30 dk dan fazla beklemis testi degerlendirmeye almayın yazıyor. Bu testte de öyle yazıyorsa gebelik vardır.
Durunun_kardesi Selam kızlar bugün bir test dağa aldım yapacam korkuyorum negatif görmekten Adet olmam gerekti bugün 2 gün oldu hala olmadım ümitlenmeli miyim