Leyla2525 Bugün 2 veya 3 haftalık olduğunu kan tahlilimde öğrendim. Tek belirtim karnım da şişlik açlık ve göğüs ağrısı oldu
_Mother_ myangelson MelodyFairy kızlar biraz önce prodoctor erken gebelik testi yaptım 2. Çizgi gözle görülür şekilde hemen çıktı eşimde gördü çizgiyi normalde benim gördüklerimi görmüyordu bide bu marka da daha önce hiç kuruma çizgisi bile olmamıştı bende
2princessmother _Mother_ buraya da atsana testi canım ☺ Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲
_Mother_ 2princessmother bu şekilde canım yumurtlamanın 10. Günü adet tarihim 8 Haziran görünüyor Şubat ayında kimyasal olmuştu bide inşallah bu defa sağlıklı olur pozitif ise
2princessmother _Mother_ evet baya baya pozitif inşallah bebeğin seninledir ve sağlıkla kucağına alırsın canım 🤲🤲❤
_Mother_ 2princessmother ayy inşallah canım sağlıkla rabbim isteyen bekleyen herkese sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah çok stresli gerçekten bende Kasım dan beri düşünüyordum
_Mother_ MelodyFairy yarın kan verecem inşallah sağlıklıdır rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🥰