myangelson MelodyFairy zaten tayinciyim buradan doktoruma son kez gidicem de adet olmazsam randevu alırım artık 🥲
MelodyFairy myangelson Tayinciyim dedin sarılmak istedim 🫂❤️ Valla düş üzerine canım baya uzun bir süre döngü en azından ol rahatla bitsin devam et çalışmalara 🥹☺️😀
myangelson MelodyFairy yaa sende mi askeri personel esisin 🥲 Aynen öyle ama zaten şu taşınmayı halledelim bu ara bosverecegim orada düzen otursun öyle hamile kalırım olmazsa diye düşündüm doktora falan giderim çünkü
Feride_01 Kızlar bakarmısınız ovolosyon testi bu yapmayı bırakmıştım bi denetim dedim regl 5 gün var sizce varmıdır bişey
MelodyFairy Feride_01 max daha koyu oluyor gebelikte diye biliyorum canım silik ne zaman yaoarsan yap çıkacaktır zaten
melissannesi MelodyFairy bende beklemedeyim gecen gün bi lekelenmem oldu gerisi yok reglde olmadım henüz 😜
melissannesi MelodyFairy yarın regl olmm gerekiyo bilmiyorumki bi gün beklesemmi çatlıcam kaç gündür Sabrıma hayranım🤭🤪
_Mother_ MelodyFairy myangelson kızlar testime bakarmısınız kaç gündür sanki hep silik varmış gibime geliyor bugün yumurtlamanın 9. Günü