zehraaxr Selam kızlar, 32+3 deyiz ama bebek sürekli karnımda bir yerde toplanıyor sertleşiyor, erken doğum belirtisi mi bu? Bir de belim çok ağrıyor, aranıza bu durumu yaşayan var mı acaba yardıma ihtiyacım var :(
yenidenanne34 zehraaxr düzenli degilse normal diyor doktorlar canim benimde oluyor. Magnezyum kullanmiyorsan doktoruna soyleyip yazdirabilirsin
Sibelkurt zehraaxr Bende 33+1 deyim benimde çok oluyor karnım o kadar sertleşiyor ki patlicak gibi oluyorum magnezyumda kullaniyorum hemde günde 2 defa alıyorum çünkü bacaklarım çok kramp oluyordu doktorum 2 ye çıkardı magnezyumu
zehraaxr @Minigiim-vebenn52 hayır kesmişti doktorum 2 ay önce, progestan verdi bu şikayetimi söyleyince ama bir işe yaramıyor gibi
Cosimaniehaus yenidenanne34 magnezyumu görünce yazmak istedim. 22. Haftamdayım doktora arada belim agrıyor karnım sertleşiyor dedim öyle oldugunda magnezyum kullan dedi. Düzenli kullan demedi ama düzenli kullanmak mı gerekiyor acaba normalde? Doktora da uzun süre gitmeyeceğim soramam da.
zehraaxr @yenidenanne34 teşekkür ederim bir de magnezyum deneyip bakayım, korkuyorum çünkü sürekli böyle olunca
zehraaxr @Minigiim-vebenn52 şase şeklinde olanı vermişti midemi bulandırıyordu ilk zamanlar kramplar için vermişti ama onu da kesti zaten, demek ki şimdi de içmem gerekiyormuş eczaneye danışıp alayım madem :(
yenidenanne34 zehraaxr bende şaseyi icemedim hap formunda olani istedim doktordan hoş onuda cok düzenli ictigim söylenemez 🤦🏻♀️ sende hap olani isteyebilirsin
zehraaxr @Sibelkurt inşallah geçer sizinki de ya zaten ağırız yetmiyormuş gibi kramplar vs uğraşılmıyor :( magnezyumu takviye olanlardan mı alıyorsunuz acaba ocean marka vs? benimki kötüydü sanki ya bilmiyorum bu kez onlardan alayım diyorum
Tugces27 Benim de sırtım ağrıyordu zaten magnezyum içiyordum ama geçmiyordu kalsiyum ve d vitamini birlikte olan başka bi takviye vermişti onu içmeye başladım geçti
yenidenanne34 Cosimaniehaus bel agrinve karnindaki sertlesme hergün oluyor mu ? Eger oluyorsa düzenli kullanmanda fayda var. Ama arada bi oluyorsa oldugu günler kullanabilirsin