Merhaba sevgili anneler burada sizinle yaşadığım kötü bir deneyimi paylaşacağım. Central hospital fatmanur temelin takipli hastasıydım. Başta sürecimiz çok güzel gitti ilgili güleryüzlü bir doktordu. 34+5 te lekelenme ile acil gittim baktı bebeğin hareketleri yavaş takip edelim dedi nst ye bağlandım ordaki hemşire çok fazla sancınız var rahat normal doğum yaparsınız bu sancıyla dedi ama ben hiç bişey hissetmiyordum fatmanur hanım tedbir amaçlı yatışımı yaptı hastaneden çıktı acil durumlarda ulaşması için hemşirelere talimat verdi olası durum için ciğer geliştirici iğne vurdurdu ama bebeği şimdi almayalım takip edelim dedi. Gece boyu sürekli nst bağlandı bi süre sonra nst de bebeğimin kalp atışlarını hemşireler alamıyordu ve 3 tane cihaz değiştirdiler bi terslik vardı ama onlar aralarında şakalaşıp yok seni beğenmiyor bebiş ben deneyeyim diyerek oyalandılar 3 cihaz değişti vakit kaybedildi sonra fatmanur hanıma yazdılar oda acilde olan kadin doğumcu ultrasonla gelsin baksın dedi doktor geldi ve doktorumu arayıp acil sezeryana alıyoruz bebeğin kalp atışları düşüyor dedi beni korku endişe sardı alt topar ameliyata alındım uyandığımda kimse bişey söylemedi herkes asık suratla yüzüme bakıyordu. Kendime geldiğimde bebeğimin yoğun bakımda olduğunu öğrendim anne karnında kordonu düğümlemiş oksijensiz kalmaya başlamış hemşirelerin iş bilmezliği yüzünden oksijensiz kalma süresi daha da uzadı ve çocuğum ağır beyin hasarı aldı 11 ay cihazlara bağlı bir şekilde bitkisel hayatta yoğun bakımda kaldı ve malesef kaybettik yavrumuzu. Bu süreçte kimin hatası varsa biz Allaha havale ettik. Bunuda buraya hastane ve doktor seçiminin ne kadar önemli olduğunu vurgulamak için yazdım kimsenin gönlüne korku düşürmek değil amacım yaşadığımız bu derin acıyı hiç bir annenin yasamasını istemem lütfen hastanenizi ve doktorunuzu seçerken çok iyi düşünün araştırın canım anneler…