Ayse-2023 Alparslanmom__ bulantım hamileliğimin başından beri pek olmadı ama yanmam uzun zamandır var
busykvc Ayse-2023 Son 49 💖 Hıçkırıklarını hissetmek, kaburgamın altına sıkışmaya çalışması, mide yanmaları, bi anda sıçramaları vb vb birsürü yeni güncelleme. Aynı bedende olduğumuz zamanları özleyeceğim ama yine de gelmesi için çok sabırsızım 🫠😁
Ayse-2023 busykvc hıçkırık olduğunu nasıl anlıyorsunuz kaçıncı hafta başladı ben çok merak ediyorum tekmelerini hissediyorum ama hıçkırık mı değil mi bilemiyorum 😊
beyza1128 Ayse-2023 52 günümüz var bizim de bende 5 aylıkten başlamıştı hâlâ devam ediyor ve soğuk süt inanılmaz iyi geliyor kesiyor doktorum şurup verdi ama çok içtiğim için şurupu bitirip tekrar soğuk süte geçtim kolaylıkla atlatırız inşaallah bu süreçlerimizi 🌹💐
Ayse-2023 beyza1128 inşallah canım benimde 5. ayın başlarında başladı inanılmaz rahatsız edici birşey evet süt deniyorum bende o iyi geldi
yeni-annelik Ayse-2023 benimde son 99 zaman ne çabuk geçti diyorum umarım güzel bir doğum yaşarız hepimize Allah yardım etsin
Ayse-2023 yeni-annelik amin inşallah canım zaman su gibi bende daha dün öğrendim hamileliğimi sanki ne çabuk geçti diyorum
busykvc Ayse-2023 30. Haftaydı sanırım tekmeler bariz belli şuanda ama hıçkırığı böyle sanki kalp atışı gibi tık tık atıyor içeride daha kibar oluyo o şekilde ayırt ediliyor 😁