SrpYlmz Ayse-2023 88 fakat sezeryan olcagi için 10 gün önce alırım dedi 78 kalıyor ay söyleyince de çok az geldi gözüme 🫢 ben iyiyim sadece gece dönerken çok uyanıyorum ve çabuk yoruluyorum yoruluncada kasıklarım da ara ara ağrı acı gibi bişi oluyor
EsranurB Ayse-2023 son 89 🤍 mide yanması beni de mahvediyor soğuk sütle bastırmaya çalışıyorum ama çok da etkili olduğu söylenemez 🤷🏼
EsranurB Busraapaydn01_ canım benim doktorum vücudun suya ihtiyaç duymadan su tüket yoksa vücut suyu depolar şişlik yapar demişti belki faydası olur 🙃
zeyasya Ayse-2023 son 96 ama bebek heyecanımı yaşayamıyorum vajinal enfeksiyon derdinden ona adapte olamadım🤦🏻♀️
Ayse-2023 zeyasya bendede var doktor ne verdiyse geçmedi her gittiğimde idrarda bakteri çıkıyo kaşıntım azaldı ama sarı ve kokulu akıntım geçmek bilmedi çok rahatsız edici nioli yağıda kullanıyorum arada bir ama oda çok etkili değil faydasını görmedim
Ketii zeyasya bende de çok fazla akıntı oluyor enfeksiyon mudur acaba. Doktorum normal karşıladı ama içim rahat değil
Ayse-2023 nur-can621 doğuranlar bugünlerin tadını çıkar özleyeceksin diyolar ama hamilelikte çok zorlukları var bir an önce çıksın rahatlayalım istiyoruz 😊
Ayse-2023 6hilal_akin1 bende normal doğumdan çok korkuyorum özellikle sancıdan isteğe göre sezeryan olur mu devlette bilmiyorum ama sezeryan istiyorum
6hilal_akin1 Ayse-2023 olmuyor güzelim 32.haftada bende sormuştum ama normal doğumda uzmanların oldugunu söylemişti doktorum.34+4 te kontrolüm vardı bebek ters oldugu için ameliyat gerekebilir dönmesini bekleyecez dedi hâlâ dönmedi bakalım 2 hafta sonra 36+4 e verdi randevu ne olacak
Ayse-2023 Kontes001 aa ilk defa duydum sürekli yediğim şey aslında ama hiç dikkat etmedim iyi gelip gelmediğine
Ayse-2023 _yeni1tazeanne_ çok teselli vermiş eşiniz ya sağolsun 😂 bende annemin değerini çok iyi anladım zorlu süreç doğumdan sonrada devam edecek Allah yardımcımız olsun 😊
biranne__ Ayse-2023 son 81 gün kaldı 😊😊 mide yanması bendede var ama şurup geçiriyor biraz biraz sağolsun bacak ağrıları oluyor bazen magnezyumu kullanımına devam ediyorum ve kendimi her geçen ağır hissediyorum 😀😀
Ayse-2023 Esrashshshssh benimde bazen çok hareketli bazen az değişiklik gösteriyor ama bebişiniz uyuyor olabilir benim bir arkadaşımda öyle oldu doktor uyuyor demiş 🥰ama siz yinede bi görünün içiniz rahat etsin